Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: Antares - 17 Kolovoz, 2010, 20:19:02 ---Meni sam nije jasno kak vi mislite da bu murjak znao kak zgleda orginal nosač za određen skuter/motor? Možda sam ja naivan, al čini mi se da u zagrebu policija ima pametnijeg posla od gledanja ko ima kakav nosač na motoru. Vozim se sa tablicom pod repom 2 godine, jednom mi je lik došao čim sam sparkao, tražio me vozacku i prometnu (jer nije vidio tablicu) ja tablicu spustio da se vidi i on rekao ok. Drugi put me zaustavila vojna policija u civilu na semaforu i to su bili neki kvartovski dečki... mislim da se ovaj išao kurčit frendu kak je on moćan, traži me vozacku i prometnu ovo ono, al s vremenom je i sam skuzio kak je u stvari debilno da me jebe zbog tablice...
U svakom slučaju mislim da je pomoglo i to što sam ja kulturno pričao s njima, spustio tablicu dole i pravio se blesav kao da neznam da je to neki prekršaj (ono vidio sam da drugi motori tak imaju...lal).
--- Kraj citata ---
Probaj tako uci u SLO pa vidi kako ce te maltretirati njihova policija
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2010, 20:37:25 ---Probaj tako uci u SLO pa vidi kako ce te maltretirati njihova policija
--- Kraj citata ---
Znam da si ti napisao da ideš van zemlje, al ja sam pisao samo za zg. Bzvz ti radimo OT u temi, možeš to izbrisat il prebacit negdje di su propisi il nešto.
ratz_hell:
ti se stvarno zamaras sa takvim zakonima?, ja bi skinio sroz tablicu , kada pandur mase sa lizalom ti samo prodjes normalno, nemas zasto stajat vjeruj, jer slabo koji ce se policajac uopce upustat u potjeru za motoristom,posebno ako vide da je neki bjesniji motor, bas sam bio pricao sa nekim policajcima o tome i svaki mi je bio rekao da su pre malo placeni da bi riskirali svoju glavu da love budale koje ce se same ubit prije ili kasnije, skidaj sve sta ti smeta i stavljaj sta god tebi pase, nemogu ti nista na cesti...
3alfa3:
--- Citat: ratz_hell - 20 Kolovoz, 2010, 21:07:54 ---ti se stvarno zamaras sa takvim zakonima?, ja bi skinio sroz tablicu , kada pandur mase sa lizalom ti samo prodjes normalno, nemas zasto stajat vjeruj, jer slabo koji ce se policajac uopce upustat u potjeru za motoristom,posebno ako vide da je neki bjesniji motor, bas sam bio pricao sa nekim policajcima o tome i svaki mi je bio rekao da su pre malo placeni da bi riskirali svoju glavu da love budale koje ce se same ubit prije ili kasnije, skidaj sve sta ti smeta i stavljaj sta god tebi pase, nemogu ti nista na cesti...
--- Kraj citata ---
Ja sam normalan, pa takve stvari ne dolaze u obzir
ratz_hell:
slazem se i s tim... sve ovisi koliko si skuliran dok vozis... iako znam i dosta ljudi koje jednostavno to sa vremenom toliko ponese da polude... vidit cemo kako ce vrijeme djelovat na tebe... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju