Ostalo > Motocikli
Moji motori
vktr:
--- Citat: Antares - 15 Kolovoz, 2010, 17:16:06 ---Mene su ove godine par puta zajebavali jer se tablica ne vidi (bila je baš undertail) i ja čim su me zaustavili pitao jel zbog tablice? Lik kaže da, ja ju povučem dole i onda zgleda kao i na ovoj slici što je goki stavio. I onda su reki e pa tako... Tak da ne vjerujem da mora bit orginal kak je sa motorom. Glavno da se vidi tablica.
--- Kraj citata ---
ima u zakonu nešto se sjećam da mora biti pod 90% na rep, ali također piše da moraju biti svi djelovi tako da bi i blatobran/nosač tablice trebo bit, e sad ako taj aftermarket nosač prođe pod seriski kod murjaka to je onda ok
Antares:
--- Citat: vktr - 15 Kolovoz, 2010, 18:21:36 ---ima u zakonu nešto se sjećam da mora biti pod 90% na rep, ali također piše da moraju biti svi djelovi tako da bi i blatobran/nosač tablice trebo bit, e sad ako taj aftermarket nosač prođe pod seriski kod murjaka to je onda ok
--- Kraj citata ---
Ma svašta piše, al radi se o tome da niti oni neznaju zakon skroz... Pa nisu ludi da se zajebavaju s tim dal je tablica na orginalnom ili aftermarket nosaču.
te-te-ac:
kad se vec sere oko tablica.. policija je srala meni za tablicu.. oke bila je zguzvana .. ja ju malo poravno pred pandurom.. i oke.. a kolega na xtu ima na svom nosacu ..sve seriski.. i kaze meni kak treba tablica bit i uokvirena.. ja reko jbga tak sam kupio ..sta sada.. i zapi sta je pandur rekao .. tablice NESMIJU BITI PROBUSENE ZA MOTOR.. a ovaj kolega imao rupe..tu tablicu je dobio u polciji.. takvu kakva jer.. s rupama.. mislim ono lol..
moze se pravit pametni.. al ono ljepa rijec otvara svaka vrata :laughing7:
Bokygs:
Pa kako drot moze fantazirat za rupe jer kad dobijes tablicu ima 4 rupe na sebi (na svakom kutu po jedna) :angry7:
SPecial:
U Zakonu stoji da tablica mora biti na za to predviđenom mjestu,odnosno na originalnom nosacu,pitanje je hoce li te murjak prcati ili nece. Danas je prijatelj popusio kaznu od 300kn jer nije pravilno postavljena na originalan nosac,a lijepo se vidila.
Na pitanje "zar se tablica ne mora vidjeti na 20m" policajac je odgovorio kako je to apsurdno zbog toga sto se u slucaju kratkovidnosti policajca ne moze vidjeti ni sa 10m. Tako da ni to ne stoji. Meni nije na originalnom nosacu ali nije mi kipao jer stoji gotovo pod 90.
Ne znam zasto se uopce drkate s tim nosacima i s murjacima,bez razloga im punite proracun. I originalni su nosaci lijepi,osim na skuterima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju