Ostalo > Motocikli
Moji motori
gokiSP:
Zašto? Pa nije li zakonom propisano da tablica mora biti na vidljivom mjestu? A tu se vidi :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: gokiSP - 13 Kolovoz, 2010, 16:53:07 ---Zašto? Pa nije li zakonom propisano da tablica mora biti na vidljivom mjestu? A tu se vidi :dontknow:
--- Kraj citata ---
Znaju zezat i na tehnickom ako dio nije homologiran za taj motor. Pogotovo ako nema svjetlo tablice
EDIT:
A i problem rade pogotovo Slovenci i Austrijanci (kod njih je to skup sport), a ja znam otic i izvan HR
gokiSP:
Pa, iskreno, nisam još čuo da je netko nahebo zbog toga. Btw, ako se dobro sjećam, bilo je negdje na netu, kratki nosač tablice s nosačima za žmigavce, i imao je svjeto za osvjetljenje tablice, oko 100€. Vjerujem da je to homologirano i da ne bi bilo problema. E sad, moglo bi biti problema ukoliko se taj serijski nosač tablice vodi pod blatobran, jer je sigurno da ti može naplatiti kaznu zbog tog hebenog blatobrana. :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: gokiSP - 13 Kolovoz, 2010, 17:49:50 ---Pa, iskreno, nisam još čuo da je netko nahebo zbog toga. Btw, ako se dobro sjećam, bilo je negdje na netu, kratki nosač tablice s nosačima za žmigavce, i imao je svjeto za osvjetljenje tablice, oko 100€. Vjerujem da je to homologirano i da ne bi bilo problema. E sad, moglo bi biti problema ukoliko se taj serijski nosač tablice vodi pod blatobran, jer je sigurno da ti može naplatiti kaznu zbog tog hebenog blatobrana. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Mora imat i katadiopter ;D
Ma taj blatobran ne vidim dok se vozim. Mozda ga jednog dana zamijenim, ali za sad bu ostalo ovako
gokiSP:
Bar to nije problem nakeljit :icon_biggrin: Dakle, ubrzo, ako je suditi po priči oko auspuha :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju