Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (27/419) > >>

Antares:
Meni je želja još od kad sam klinac bio jednog dana otić od rijeke do dubrovnika po magistrali :).

Ja bi vjerojatno pofarbao top u crnu mat. Neznam koliko se ovdje temp. razlikuju od recimo 2T spuha. Moja crna se super drži na topu.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 13 Kolovoz, 2010, 13:17:49 ---Meni je želja još od kad sam klinac bio jednog dana otić od rijeke do dubrovnika po magistrali :).
--- Kraj citata ---

Prije 2 mjeseca sam od Crikvenice isao do Karlobaga i mogu ti rec da do Senja nije to to. Previse naseljenih mjesta gdje zbog sigurnosti drugih, a i sebe ne mozes vozit opusteno i brzo. Od Senja do Zadra je savrsenstvo - bolje ne mogu zamislit.

--- Citat: Antares - 13 Kolovoz, 2010, 13:17:49 ---Ja bi vjerojatno pofarbao top u crnu mat. Neznam koliko se ovdje temp. razlikuju od recimo 2T spuha. Moja crna se super drži na topu.

--- Kraj citata ---

Ovaj je od Inoxa i to "bombardiran" sitnim cesticama inoxa da bude mat. Nece hrdjati jer je drugo ime za inox 18/10 iliti stainless steel.  Farbao ga nebi sprejem jer bi posvjetlio (temperature su na topu (barem blizu cijevi ispred topa) takve da kad naslinis prst i taknes spuh cujes "ksss" - dakle, ne male.
Da imam iskustva sa bruniranjem ili nekim slicnim postupkom (powder coating ili kak se to vec zove) gdje bi boja bila postojanija, mozda bi se i odlucio na takvo nesto.
Druga stvar je sto bi onda volio da je sve crno - od cilindara do kraja, a u to se nebi upustao - barem ne dok ne "strunu" grane

Evo slike pofarbanog spuha - meni izgleda nekako jeftino u odnosu kako je sada. Ovaj vjerojatno i nije vozen nakon farbanja jer je cijev prije spuha tamna, a ona je toplija od topa

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

gokiSP:
Meni se ne sviđa, ljepši mi je matirani inox, 1000x

3alfa3:

--- Citat: gokiSP - 13 Kolovoz, 2010, 15:37:54 ---Meni se ne sviđa, ljepši mi je matirani inox, 1000x

--- Kraj citata ---

Zato ga i nisam polirao  :headbang:

Al ima jednu manu - taknuo sam ga cizmom odma do cijevi i ta zaljepljena guma nije isla dole nicime osim poliranjem tako da je sada top na tom dijelu isto ispoliran, ali ne do visokog sjaja nego kao neki prijelaz izmedju polirane cijevi i mat topa.

Udje u te njegove sitne pore prljavstina i ne mozes oprat da si bog isus

gokiSP:
Ok je dok nije cijeli ispoliran do visokog sjaja  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju