Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (21/419) > >>

salej600:
Sad još strpaj i KN filter  :icon_thumright:. Odvezi ga u KMS da ti ga pošteluju. Kod njih staviš i za 1 zub manji prednji zupčanik, pa da vidiš kako 6-ta svira.  :laughing7:. Isprobano
He he. Reko si da nećeš ništa dirati i da će biti serijala.

devil_ma-yela:
jako lijepo se čuje! baš po mom ukusu!  :icon_thumright:

jel smontiran?

Antares:
Lolčina kako sam zabrio. Svaki treći zec kojeg vidim ima ovaj spuh, a ja sam mislio da je to tvornički spuh koji se stavljao na određenu godinu proizvodnje. Čudim se cijelo vrijeme kako je tako mali top, ali mi ima najbolji zvuk od svih auspuha. Čuo sam dosta akrapovića, ali ovaj zvuk mi se više sviđa.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 03 Kolovoz, 2010, 13:13:36 ---Lolčina kako sam zabrio. Svaki treći zec kojeg vidim ima ovaj spuh, a ja sam mislio da je to tvornički spuh koji se stavljao na određenu godinu proizvodnje. Čudim se cijelo vrijeme kako je tako mali top, ali mi ima najbolji zvuk od svih auspuha. Čuo sam dosta akrapovića, ali ovaj zvuk mi se više sviđa.

--- Kraj citata ---

;D

Da, dosta ih ima. Najveci razlog je duplo niza cijena od akrapovica. A zvukom su isto bitno razliciti - akrapovic zbog svoje duljine i obujma ima i vise vune pa je i zvuk dosta tisi i dosta dublji, tj. bez visokih tonova dok je na ovom zvuk glasniji i puno reskiji, a basa ima samo na nizim okretajima. Kad se vozi bez db killera onda se dobije basa, ali to je onda toliko glasno da se neda vozit.

Meni se osobno vise svidja zvuk akrapovica jer je decentniji, ali 5000kn nedam za top niakako. Ovaj zvuci tako da te tjera na stiskanje jer na visim okretajima imas zvuk ko trkaci motor na pisti. Problem je sto je i sa db killerom nesto iznad propisane buke pa ukoliko me na cesti izmjere - naj#bo sam

gokiSP:
A di su fotke s novim spuhom?  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju