Tehnički kutak > Tehnička pitanja
50 ccm = 20 KS/ 16000 okr
..::IVKULJA::..:
dobio bi nesta sitno na snazi samo smanjenjem squisha.. ako ne zelis mjenjati tajminge morao bi skinit glavu za npr 0.5 ili 0.7 na postojecu brtvu ispod cilindra.. zatim ovaj ispuh prosiriti,e onda si vec posao napravio ako na to dodje odgovarajuci spuh
luna500rr:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Ožujak, 2010, 10:46:42 ---dobio bi nesta sitno na snazi samo smanjenjem squisha.. ako ne zelis mjenjati tajminge morao bi skinit glavu za npr 0.5 ili 0.7 na postojecu brtvu ispod cilindra.. zatim ovaj ispuh prosiriti,e onda si vec posao napravio ako na to dodje odgovarajuci spuh
--- Kraj citata ---
tako nesto cu i napraviti imam jednu termogrupu za pokuse :laughing7:
Luka 0101:
@ giz
kada bi ja ulpoadao portmap od cilindra koji imam doma... dali bi mogao onda obiljeziti što bi trebalo prosiriti, poturpijati... lalala
kuzis?
Bi mogao..
Ili da jednostavno koristim neki 50 cc kit.. ne puca se na ono turbo high end al da se osjeti razlika
endi:
to ti se ubaci kosuljica
Giz:
--- Citat: Luka 0101 - 19 Ožujak, 2010, 19:34:02 ---@ giz
kada bi ja ulpoadao portmap od cilindra koji imam doma... dali bi mogao onda obiljeziti što bi trebalo prosiriti, poturpijati... lalala
kuzis?
Bi mogao..
Ili da jednostavno koristim neki 50 cc kit.. ne puca se na ono turbo high end al da se osjeti razlika
--- Kraj citata ---
Portmapa bez stupnjeva mi ne vrijedi puno.... ok, mogu ti reči gdje da proširiš i što da napraviš kako bi poboljšao kvalitetu smjese i njeno izgaranje ali portove treba izmjeriti u stupnjevima da bi se timizni prilagodili okretajima koje želiš.
Bez toga nema neke koristi prevelike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju