Tehnički kutak > Tehnička pitanja

50 ccm = 20 KS/ 16000 okr

<< < (4/9) > >>

Luka 0101:
na poslu sam, a zabranjem mi je flash tako da ne vidim filmic.. al mislim da znam o cemu pricas..

Crazy Kuree:

--- Citat: Luka 0101 - 18 Ožujak, 2010, 12:57:51 ---ovo sve pricamo, predpostavljam za vodeno... a kakva je situacija sa AC... to se odma moze zaboraviti ili?

--- Kraj citata ---
naravno, osim cilindra ti treba hrpa para za ostale djelove da bi to radilo kako treba, ovaj na tomosu je klip bez karika  a da bi upalio čini mi se da ga treba zavrtit na 8000 ili 9000 okretaja. gus cilindar ima puno lošije hlađenje pa se ne koristi u žestokim preradama

Luka 0101:
bilo je tu na forumu ovih mapa usisnih kanala a nemogu nac... jer ima tko to mozda pri ruci

luna500rr:
Ja ako ikad budem ikakvu preradu radio, ide cil s imt 506 agria, 58klip, na neke full zahebane blokove, ili chinarelli ili tomos na brzine :icon_thumright:

ovo s okretajima mi se cini prezahtjevno i neisplativo, radije agria cil i kovani klip, 35-40god bez generalke, pali isprve a nerjetko prefreze i vise sati nadan :icon_scratch:

portmape su ti u faq :hello:

Luka 0101:
i jos jedno pitanje... ako se uzme npr alu cyl i poturpija... kaj se onda to mora nositi majstoru da opet presvuce sloj nikasila na cyl

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju