Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Odg: ditech ne pali lock. pali

<< < (7/8) > >>

bijesna glista:

--- Citat: smart bbb - 18 Ožujak, 2010, 12:05:03 ---uspio sam ga upalit na pet sekundi ,ali se zgasil

--- Kraj citata ---

Ovako skini dolje onaj vrag za gas,izvuci lamele van,naspi u radilicu par decilitara čistog benzina,verglaj ga bez kontakta(da dobro sapere svu nečistoču unutra)na špricu izvuci sav taj benzin van i zatim sa kompresorom dobrano posuši radilicu iznutra.Vrati sve kako je bilo upali motor i vozi se do mile volje......Poslušaj me i samo tako napravi...do sada sam tako upalio 10 ditecha sa istim problemom......Promjena svječice ti nece pomoći jer ce ti svaku svjećicu probiti nakon svakog poljenje(razlog je taj sto se u radilici kondenzira neka emulzija,kao neka smjesa vode i goriva,a to kada ti dodje na svjecicu moš ju bacit u smeće)Evo baš danas idem upaliti jednog jet force-a sa istim problemom,pa ti javim kako je proslo,al vec znam napamet da cu ga upalit bez problema.

Daci:
kakve su to gluposti ..opće se ne stvara emulzija u bloku već u kompresoru koji pimpa zrak i onda taemulzija preko injetora dođe u cilindar i btw.. emulzija nije mješavina vode i goriva već ulja i vode

smart bbb:
složio skut i pali ko mina za sad ;D :toothy9: :laughing7:

Daci:
i kaj je bilo ???..ak zaključaju temu odgovori mi na pm ...zanima me ;))

smart bbb:
neznam točno ,ali ja sam rastavil klip i cilindar klip sam ošmirglal vodobrusnim naj sitnijim vrh nisam kratil ,radilicu sam ispral benzinom izašlo je dosta sitnog smeča ,očistil sam usis zraka i to je uglavnom to  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju