Tehnički kutak > Tehnička pitanja
xenon problem??
Jandro:
danas dam kontakt i skuzim da mi neradi kratko?
i dobro, dan je bio i odem do grada, stanem na benziskoj i idem palit motor i upali se xenon i radi sve do maloprije kad je pao mrak i ugasi mi se u voznji
i upalim dugo i dodem do doma i ugasim motor i dam kontakt opet, upali se na sekundu dvije i ugasi, i tak 3-4 puta napravio i isto se upali i ugasi
ima tko ideju kakvu?
boris_st:
provjeri sve kontakte i vjerovatno ti masa nije dobra. (nisam električar) :frajer: ovo je iz iskustva
Hinjavac:
Imao sličnu stvar na vxr-u. Neznam u cemu držiš balaste. To se meni dogodilo balast povukao vlagu. Izvadio ga dobro posusio fenom (ne manijacki nego samo malo) i sastavio ponovo i sve bilo ok.
Nikon:
prnia balast vjerojatno :)
kristijan:
to se i meni desavalo nazalost zato sam ga jednostavno skinuo s motora jer nisam imo ni lece pa je svjetlilo ko reflektor i svi su mi blenda!a to ti je stvar balasta kao sta je reko decko stvar vlage moj savjet namotaj balast skupa s onom zicom ajmo rec u celofan nece izgorit i balast pricvrsti jer je jako osjetljiv brzo ode ako se ta "zica"mjesti ja sam 4 balasta promjenio i sad imam doma 5 zarulja a ni jedan balast :BangHead:..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju