Tehnički kutak > Tehnička pitanja
struja na bocnoj nogari
x-plorer:
evo molio bi pomoc ako moze ugl posto na skutu imam samo bocnu nogaru nemogu ga stavit na nogaru i ostavit ga upaljenog...dali itko zna sta treba napravit da se makne ono sa nogare kad se nogara spusti da se izgasi...volio bi to maknit....
doc-sr150:
probaj ištekat đek sa senzora... :icon_scratch:
dhorvat:
--- Citat: x-plorer - 17 Ožujak, 2010, 14:49:34 ---evo molio bi pomoc ako moze ugl posto na skutu imam samo bocnu nogaru nemogu ga stavit na nogaru i ostavit ga upaljenog...dali itko zna sta treba napravit da se makne ono sa nogare kad se nogara spusti da se izgasi...volio bi to maknit....
--- Kraj citata ---
Kolko žica ima ta nogara? Ako su dvije, postoji šansa da je to jednostavan sklop ili senzor koji samo zatvara strujni krug kad se nogara vrati. A to znači da kratko spojiš te dvije žice i to je to :laughing7:
Nek me netko ispravi ako griješim, odnosno ako je drukčije :icon_thumright:
doc-sr150:
--- Citat: dhorvat - 17 Ožujak, 2010, 15:02:28 ---Kolko žica ima ta nogara? Ako su dvije, postoji šansa da je to jednostavan sklop ili senzor koji samo zatvara strujni krug kad se nogara vrati. A to znači da kratko spojiš te dvije žice i to je to :laughing7:
Nek me netko ispravi ako griješim, odnosno ako je drukčije :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
po mojem bi bilo ako je nogara dignuta prekinut je strujni krug,ako je nogara dolje nači da ima struje.. :icon_scratch: po meni bi trebalo žice ili đek samo odpojit sa senzora? :icon_scratch:
radomir.g:
Samo iskopcaj dzek, ne moras nista prespajati.. Dzek se nalazi na nekih 10cm od nogare :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju