Tehnički kutak > Tehnička pitanja

struja na bocnoj nogari

(1/3) > >>

x-plorer:
evo molio bi pomoc ako moze ugl posto na skutu imam samo bocnu nogaru nemogu ga stavit na nogaru i ostavit ga upaljenog...dali itko zna sta treba napravit da se makne ono sa nogare kad se nogara spusti da se izgasi...volio bi to maknit....

doc-sr150:
probaj ištekat đek sa senzora... :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: x-plorer - 17 Ožujak, 2010, 14:49:34 ---evo molio bi pomoc ako moze ugl posto na skutu imam samo bocnu nogaru nemogu ga stavit na nogaru i ostavit ga upaljenog...dali itko zna sta treba napravit da se makne ono sa nogare kad se nogara spusti da se izgasi...volio bi to maknit....

--- Kraj citata ---

Kolko žica ima ta nogara? Ako su dvije, postoji šansa da je to jednostavan sklop ili senzor koji samo zatvara strujni krug kad se nogara vrati. A to znači da kratko spojiš te dvije žice i to je to  :laughing7:

Nek me netko ispravi ako griješim, odnosno ako je drukčije  :icon_thumright:

doc-sr150:

--- Citat: dhorvat - 17 Ožujak, 2010, 15:02:28 ---Kolko žica ima ta nogara? Ako su dvije, postoji šansa da je to jednostavan sklop ili senzor koji samo zatvara strujni krug kad se nogara vrati. A to znači da kratko spojiš te dvije žice i to je to  :laughing7:

Nek me netko ispravi ako griješim, odnosno ako je drukčije  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
po mojem bi bilo ako je nogara dignuta prekinut je strujni krug,ako je nogara dolje nači da ima struje.. :icon_scratch: po meni bi trebalo žice ili đek samo odpojit sa senzora? :icon_scratch:

radomir.g:
Samo iskopcaj dzek, ne moras nista prespajati.. Dzek se nalazi na nekih 10cm od nogare  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju