Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aprilia sr 50 ditech-trokira
denzo1991:
evo danas mi se desilo to da ...digo sam motor na nogaru i stisno gas do kraja i opce nije vuko normalno neg je trokiro i poceo je pucat iz auspuha ..jel to ima veze s tim??
kamikaza:
evo da se nadovezem samo mislim da je do svjecice...pa mene zanima posto sam danas bas kupio nakitanu sr ditech isto bi trebo promjenit svjecicu sad mene zanima koja ide gore mislim da se radi o gus kitu
Daci:
ma niš koristi od tog čišćenja injektora..ne pomaže...vjerovatno trebaš novi plavi injektor (zračni) ili ti ga raspršivač oni često odlaze i daju takve simtome, ja sam jednog već promjenio i mislim da ću opet sad :D
svjećica za ditecha je najbolja serijska ngk cpr8e...postoji jedna koja je baš rađena za diteche i ima ju za kupit samo u aprilia servisima a ta je svjećica ngk zmr7ap...svjećica radi mirnije uglađenije al je dosta osjetljiva i lako se spali...koštala je 120 kn dok je radio moto 01 sad neznam kolko košta al usvakom slučaju ja sebi kupujem cpr8e...upravo došo iz auto kreše s njom :D 66 kn košta
matas damir:
Ja na svog stavljkam NGK Iridium kad je nađem ili NGK R u protivnom i sve super i sve za pet.
Inače ne stavljaj u njega ništa osim OMW100 pa će ti scjećica i injektor dugo trajati. Ja evo imam 37400 km i samo sam jednom mjenjao injektor tako iz fore :icon_biggrin:
Daci:
a koji si injektor mjenjo.. plavi ili zeleni ?? jesi imo kakve probleme pa si mjenjo ili si stvarno bezveze ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju