Ostalo > Svijet računala i mobitela

world of warcraft igraci

<< < (3/7) > >>

pixa.93:
kak oda koristim te private servere.jel to preko xf, garen ili  onak na ikonicu od wow-a ko dok igram s onom trial verzijom

pOha:
ja sam to prije igra isto preko piratskog servera. Najbolji ikad server je bio "wowscape" - cak je bio toliko dobar da ih je blizzard tuzio pa su ga morali maknut (igralo ga je vise ljudi nego original  :toothy12: )

sada sam presa na StarCraft 2 (ludilo je  :icon_thumright: )... jednostavno nisam nasa ni jedan server koji je slican originalu - svi su ili instant 80lvl ili puni bugova, lagova i sl.

marko_AeRoX:

--- Citat: pOha - 22 Ožujak, 2010, 13:30:07 ---ja sam to prije igra isto preko piratskog servera. Najbolji ikad server je bio "wowscape" - cak je bio toliko dobar da ih je blizzard tuzio pa su ga morali maknut (igralo ga je vise ljudi nego original  :toothy12: )

sada sam presa na StarCraft 2 (ludilo je  :icon_thumright: )... jednostavno nisam nasa ni jedan server koji je slican originalu - svi su ili instant 80lvl ili puni bugova, lagova i sl.

--- Kraj citata ---

ja sam isto igrao na scapeu, na legion realmu... ovaj server di sam sad je definitivno No.1

pixa.93:

--- Citat: marko_AeRoX - 22 Ožujak, 2010, 15:36:20 ---ja sam isto igrao na scapeu, na legion realmu... ovaj server di sam sad je definitivno No.1

--- Kraj citata ---

ja neznam jel sam glup il koji mi je k**ra* al nerazmem.glup sam bice za to

pixa.93:
marko_aerox evo rego sam se  i kak sad da udem na server, preko cega.jel onak na ikonicu od wowa ili preko nekog programa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju