Općenito > Servisi

Ugradnja multivara i zamjena federa kvacila

<< < (4/6) > >>

Nabukodonozor:
.. jučer radijo Scarabejaa,polini speed control vario,bili gotovi za 1h ..
   isprobali par vrsta valjčića,opuge odmah crne i to je to ..
   treba mu jedino alat i dobra volja !!

Iwo SR Tuono:

--- Citat: luna500rr - 17 Ožujak, 2010, 11:44:06 ---Ja radim mukte jer mi je to relaksirajuce, dobo meni, dobro tebi, dobro motoru... :hello:

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
ahaha, dobro je chupsy rekao, to uglavnom ne radi kad pobacaš gore....da vidim ko će mu naštelat skuter za kafu  :glasses9: :frajer:  :toothy12:

luna500rr:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Travanj, 2010, 09:29:28 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ahaha, dobro je chupsy rekao, to uglavnom ne radi kad pobacaš gore....da vidim ko će mu naštelat skuter za kafu  :glasses9: :frajer:  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ja sam promjenio radilicu na apriliji za zuju 0,33, jednom clanu foruma stavljam masinu od malagutija na lunu, ne da mu nisam nista naplatio, nego sam mu i poklonio stari gianelli nanovo kromiran bez udubine, rolice, remen...

danc00:
sorry na upadu.

A kak je najlakše skinut variomat, mislim skidal sam ga ja već, ali uz podosta muke. Jel ima neki lakši način...(zaglavio sam neku L šipku u rupu variomata i dna kučišta, no uvjek se bojim kad to radim da ne otrgnem dio variomata, pošto je mekan ko drek)
Pa vi koji skidate to za pive sigurno ste uhodani...samo mi nemojte reći da svi imate pneumatske ključeve :D:D

Nabukodonozor:
 .. pneumatski naravno,imamo sve,jedino nam piva uvijek fali  :drunken_smilie:,jer radimo i aute,a ako nemaš spec.ključ ili
    ga naruči s neta ili istokari .. i kada mjenjaš vario obavezno Loctite na šaraf !!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju