Sportski kutak > Sve vezano za stunt
nije stunt,divljanje...BBC Team
MARINO:
e takvi su najgori i sve ih treba nasamarat,ja jos do kraja ljeta moram crncit i onda runner sp125 ako bog da...
X-Thug:
--- Citat: Punisher - 03 Kolovoz, 2007, 08:58:21 ---
--- Citat: aco stunter_50 - 03 Kolovoz, 2007, 07:46:22 ---a i ja bi mu narađe odvalio jednu zidarsku ako to radi samo da tata kupi novu još bolju
--- Kraj citata ---
Potpis... :angry7:
--- Kraj citata ---
word!!
ja radin misec dana da kupin kacigu,a on razj.... motor samo da bi dobia nešto bolje, moj caca bi me prvo satra kad bi to napravia,a onda bi me natira da mu otplatin svu stetu na motoru ili ne kupin sa svojon lovon isti takav
Tommek:
--- Citat: X-Thug - 03 Kolovoz, 2007, 12:19:58 ---
--- Citat: Punisher - 03 Kolovoz, 2007, 08:58:21 ---
--- Citat: aco stunter_50 - 03 Kolovoz, 2007, 07:46:22 ---a i ja bi mu narađe odvalio jednu zidarsku ako to radi samo da tata kupi novu još bolju
--- Kraj citata ---
Potpis... :angry7:
--- Kraj citata ---
word!!
ja radin misec dana da kupin kacigu,a on razj.... motor samo da bi dobia nešto bolje, moj caca bi me prvo satra kad bi to napravia,a onda bi me natira da mu otplatin svu stetu na motoru ili ne kupin sa svojon lovon isti takav
--- Kraj citata ---
a ubio bi i njega stari da zna...a et...
X-Thug:
mene bi ubia i da vidi ogrebotinu i sam bi mora sve to placat...i da me neko sudari,ne mojon krivnjoj opet bi ja bia kriv...
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 03 Kolovoz, 2007, 14:57:56 ---mene bi ubia i da vidi ogrebotinu i sam bi mora sve to placat...i da me neko sudari,ne mojon krivnjoj opet bi ja bia kriv...
--- Kraj citata ---
been there, done that... :-X
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju