Sportski kutak > Sve vezano za stunt
nije stunt,divljanje...BBC Team
anton34:
Deriste malo.
Ja trebam jos cijelo ovo ljeto crncit da bih sredio masinu do kraja, a onda jos poslije ljeta skupljat pare za gume, kocnice, novi zadnji amortizer i jos neke (skupe) sitnice za styling. Bice veeelike potrosnje.I truda.I rada. Ali tako je bolje, kad se sam trudis. Vise to cjenis.
ryder on the storm:
--- Citat: X-Thug - 03 Kolovoz, 2007, 12:19:58 ---
--- Citat: Punisher - 03 Kolovoz, 2007, 08:58:21 ---
--- Citat: aco stunter_50 - 03 Kolovoz, 2007, 07:46:22 ---a i ja bi mu narađe odvalio jednu zidarsku ako to radi samo da tata kupi novu još bolju
--- Kraj citata ---
Potpis... :angry7:
--- Kraj citata ---
word!!
ja radin misec dana da kupin kacigu,a on razj.... motor samo da bi dobia nešto bolje, moj caca bi me prvo satra kad bi to napravia,a onda bi me natira da mu otplatin svu stetu na motoru ili ne kupin sa svojon lovon isti takav
--- Kraj citata ---
da, tako i meni, trebo bi ga popravljat svojim parama, da tako i on treba, nebi to radio!
vekyyy:
kak mi takvi likovi idu na k... tu se kurci ... nek taj skuter da nekom tko ga nema a tako razbija konjina mutava retardirana.. ti u za mene nije divljanje to je debilizam i taj debil koji to radi... polomil bi i njega i skuter sad da vise nikad nesjedne za volan
black-rox:
--- Citat: Cruiser - 03 Kolovoz, 2007, 02:34:00 ---nek si nade posao i kupi si sam il nek bar skupi dio para za novi, eventualno prodat ovaj, a ne ovako. lud sam na takve stvari :angry5:
razmazeni tatin sin. Najrade bii mu samar odvalio :angry5:
--- Kraj citata ---
Također isto ko i ti :icon_thumright:
STunrider:
Tip je glup, ja bi ga razbio (salim se naravno)... Opce ne postuje svoj motor, nit mu je stalo do njega... To je osnovna kultura.. I jos se onda fali tak necim..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju