Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Problem sa paljenjem Nrg-a Mc2

(1/4) > >>

Luksy:
bok!
evo ima mi prijatelj problem sa paljenjem nrg-a nije clan foruma pa ovo pitam za njega dakle motor baca iskru al nece nikako da upali ako i upali radi kratko i opet se gasi! sta bi moga biti problem?

M.A.S 82:
Moze biti svasta,skinite karb i ocistite ga,pogledajte usisne lamele jel su puknute i slicno..jel dugo stojao motor da se nije palio?

mario_f15:
falš zraka
pregledajte sve spojeve...prirubnicu...filter itd
usput precistite karb ...i nastelujte :icon_thumright:

Luksy:
stvar je u tome sta sam ja taj motor proda prijatelju i dok je umene bija ja nisam vidija da motor moze onako paliti i nakon nekih tjedan dva nevozenja on bi palija odma i isti dan kad san ga proda on mu nije tija vise palit ja sumnjam da nesto nije u redu s karb sad nezz on kaze da motor baca iskru i da nekad jedva nakon pola sata paljenja mozda upali i to na kratko pa se ponovno ugasi

mario_f15:

--- Citat: Luksy - 16 Ožujak, 2010, 21:58:03 ---stvar je u tome sta sam ja taj motor proda prijatelju i dok je umene bija ja nisam vidija da motor moze onako paliti i nakon nekih tjedan dva nevozenja on bi palija odma i isti dan kad san ga proda on mu nije tija vise palit ja sumnjam da nesto nije u redu s karb sad nezz on kaze da motor baca iskru i da nekad jedva nakon pola sata paljenja mozda upali i to na kratko pa se ponovno ugasi

--- Kraj citata ---
skinite karb pregledajte sve
precistite
ako treba prestelat ga
filter zraka
pregeldajte prirubnicu kakva je
svjecicu.... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju