Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi Torsion Controller

<< < (2/7) > >>

3alfa3:

--- Citat: ForRace3 - 16 Ožujak, 2010, 17:10:14 ---najbolje stavit 2 komada i miran si xD

--- Kraj citata ---

Ako zelis da ti se sve razleti - samo naprijed.  :toothy12:

Ja ga stavljam ISKLJUCIVO izmedju kuplunga i federa jer mu je tu i mjesto

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Ožujak, 2010, 17:13:16 ---
Ako zelis da ti se sve razleti - samo naprijed.  :toothy12:

Ja ga stavljam ISKLJUCIVO izmedju kuplunga i federa jer mu je tu i mjesto

--- Kraj citata ---

E, ja ga zato ne stavljam. Ako sam mogo 7 godina sa istim federom izgurat bez torsiona, onda mi netreba ni sad.  :icon_tongue:

BTW. zašto uopće stavljate taj torsion controller?  :dontknow: Mislite da dobijete kakve performanse ili više zato da morete reć da imate Torsion Controller unutra jer zvuči ko nešto kaj košta 3000 €  :toothy12:

LukyGS:

--- Citat: ForRace3 - 16 Ožujak, 2010, 17:10:14 ---Znam zato sam i postavio pitanje, savrseno sjedne controller na remenicu, bas je tako napravljen
ali me cude slike po netu sto ga stavljaju gore..kuzis
najbolje stavit 2 komada i miran si xD

--- Kraj citata ---

Stavlja se jedan gore na centralni koji ide u kvacilo!!.

jprekrit:

--- Citat: LukyGS - 16 Ožujak, 2010, 18:16:26 ---Stavlja se jedan gore na centralni koji ide u kvacilo!!.

--- Kraj citata ---
Bravo... To smo već zaključili...
BTW... S njim se dobiju i veći okretaji za oko 300 RPM-a... Bar sam ja dobio... Neznam kak ostali...  :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: jprekrit - 16 Ožujak, 2010, 18:27:56 ---Bravo... To smo već zaključili...
BTW... S njim se dobiju i veći okretaji za oko 300 RPM-a... Bar sam ja dobio... Neznam kak ostali...  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Tu si u pravu jer je feder stisnutiji za pola centimetra (odokativno) i samim time i tvrđi pa je rezultat lagano povećanje okretaja. Idealno za nekoga ko nema za rolice a fali mu taman tolko okretaja...  :klanj:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju