Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Variomat speedcontrol mješanje rolica!.
LukyGS:
Zanima me kakvu može nanest štetu mješanjem rolica npr:tri 5.5 i tri 6grama jer sam dosta citao i vecina njih kaže da mix rolica nije pametno?, što dali može nanest štete na radilici ako nije jednaka gramaža?
Aerox007:
--- Citat: LukyGS - 15 Ožujak, 2010, 22:21:55 ---Zanima me kakvu može nanest štetu mješanjem rolica npr:tri 5.5 i tri 6grama jer sam dosta citao i vecina njih kaže da mix rolica nije pametno?, što dali može nanest štete na radilici ako nije jednaka gramaža?
--- Kraj citata ---
ako ih ne postavis pravilno onda ce bit discentrirano i na velikim obrtajima bi moglo nanijet stetu...to mjesanje rolica sluzi samo da pogodis pravu gramazu i onda kupis svih 6 rolica te tezine
dino gp1:
Najbolje uzeti sve iste gramaže a ako već miješaš ne veću razliku od 0,5 gr :icon_thumright:
LukyGS:
--- Citat: dino gp1 - 15 Ožujak, 2010, 22:25:54 ---Najbolje uzeti sve iste gramaže a ako već miješaš ne veću razliku od 0,5 gr :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tako sam i sam mislio!,samo me zanimalo kakvu štetu može nanjeti mix rolica!.
Aerox007:
--- Citat: LukyGS - 15 Ožujak, 2010, 22:32:13 ---Tako sam i sam mislio!,samo me zanimalo kakvu štetu može nanjeti mix rolica!.
--- Kraj citata ---
moze ti popigat radilicu :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju