Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini Speed Control ili Malossi Multivar
Nikon:
e znan da je tema razvucena 100 puta i da je receno kako je polini bolji zbog kanala.. al mene sad zanima nesto drugo..
uziman danas/sutra variomat... i dilema je multivar ili speed control..
dakle s multivarom doibijen i bili centralni koji je pogodjen i daje puno bolje medju ubrzanje?
sta se dobije s polinijem?? i koja je razlika medju ubrzanja da stavin polini a ne multivar s bilin centralnin??
help... :help:
SlowRider:
Malossijev feder kupis kad god hoces, tako da trebas gledati samo na variomate. Polini je bolji.
Nikon:
ma ovi u piaggia u splitu su banana ljuta.. nemogu u njih nista kupit jer su debili... moran s neta donosit isprintane slike i kodove stvari sta mi trebaju jer mi tvrde da nema nista za moj skuter.. ovo narucujen sa skuter centra :)
roby44:
kazu da je polini nesto bolji ali to su takve sitnice da je zanemarivo. malossi je zastupljeniji kod nas tako da se lakse dode do dijelova.
vpucko:
polinijev speed control nemoj uzimat, bolje uzmi malossi, jedino ako planiras uzet speed control 2004
jer prva linija speed controla je jako losa i neces nikako moc nastimat skut, STALNO ces imat rupe. vjeruj mi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju