Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 125
devil_ma-yela:
--- Citat: CoK - 29 Travanj, 2010, 21:06:19 ---Pa jel regan sad nanovo ili jos vrijedi rega od VXa? Ne pise nigdje...il nisam cito ::)
--- Kraj citata ---
nanovo! :icon_thumright:
Jandro:
--- Citat: marko209vx - 29 Travanj, 2010, 21:14:13 ---jandro se sijecas kad smo prije cca godinu dana se zalili kako je skup remen za vxr-a, pa smo se pitali koliko onda mora bit za mestera....e sad cemo vidit!!! :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
800+ seriski, 550 kelvar malossi ;D
marko209vx:
--- Citat: Jandro - 29 Travanj, 2010, 23:55:57 ---800+ seriski, 550 kelvar malossi ;D
--- Kraj citata ---
pa nije cak tako ni skupo, naspam vxr.ovog...mi smo bili pricali o nekim ciframa sa 4 brojke ;D
klembic:
e svaka čast na motoru.. lipo si rijesio one urice gore.. stvarno super.. ma ovaj slatki vx-ić 125 :happy6: je baš lipo sređen..
Jandro:
evo, maloprije uradio power test jel sam napokon postelao satove da sve tocno pokazuju :D
idemo redom
- u prijevodu : u 118 metara postignuta brzina od 102 km/ za 6.25sec
pa da vidim na 402 i tu nisam bas zadovoljan :?
izlazna brzina 143km/h, vrijeme 14.32sec
i maksimalna postignuta brzina jucer pri 8150 okretaja (tu mu je blokada)
uglavnom nisam zadovoljan testom na 402 i maks brzinom
ide dobro, al nije punom snagom
razlog neustelan prijenos (prelagane rolice jel se previse vrti preko 1110kmh) i remen koji je dao svoje zbog 3 god stajanja jel nemadugo je isao 165 u blokadi, sad vec 8 manje, a i cujem da je rastegnut po tome sto se spaner remena vrti jos pola minute nakon sto ugasim skuter :D
teze rolice, novi kelvar remen i jos se malo poigrat i pucam na 170kmh
evo i video ubrzanja kolko se dao snimit
krenem s full gasom, skoro digne na zadnji i na 125 mi se zatvori vizir na kacigi i skoro mi mob ispadne iz ruku :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju