Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 125

<< < (16/75) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: CoK - 29 Travanj, 2010, 21:06:19 ---Pa jel regan sad nanovo ili jos vrijedi rega od VXa? Ne pise nigdje...il nisam cito  ::)

--- Kraj citata ---

nanovo!  :icon_thumright:

Jandro:

--- Citat: marko209vx - 29 Travanj, 2010, 21:14:13 ---jandro se sijecas kad smo prije cca godinu dana se zalili kako je skup remen za vxr-a, pa smo se pitali koliko onda mora bit za mestera....e sad cemo vidit!!!  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

800+ seriski, 550 kelvar malossi  ;D

marko209vx:

--- Citat: Jandro - 29 Travanj, 2010, 23:55:57 ---800+ seriski, 550 kelvar malossi  ;D

--- Kraj citata ---
pa nije cak tako ni skupo, naspam vxr.ovog...mi smo bili pricali o nekim ciframa sa 4 brojke  ;D

klembic:
e svaka čast na motoru.. lipo si rijesio one urice gore.. stvarno super.. ma ovaj slatki vx-ić 125  :happy6: je baš lipo sređen..

Jandro:
evo, maloprije uradio power test jel sam napokon postelao satove da sve tocno pokazuju :D

idemo redom

- u prijevodu : u 118 metara postignuta brzina od 102 km/ za 6.25sec

pa da vidim na 402 i tu nisam bas zadovoljan  :?

izlazna brzina 143km/h, vrijeme 14.32sec

i maksimalna postignuta brzina jucer pri 8150 okretaja (tu mu je blokada)

uglavnom nisam zadovoljan testom na 402 i maks brzinom
ide dobro, al nije punom snagom
razlog neustelan prijenos (prelagane rolice jel se previse vrti preko 1110kmh) i remen koji je dao svoje zbog 3 god stajanja jel nemadugo je isao 165 u blokadi, sad vec 8 manje, a i cujem da je rastegnut po tome sto se spaner remena vrti jos pola minute nakon sto ugasim skuter  :D

teze rolice, novi kelvar remen i jos se malo poigrat i pucam na 170kmh

evo i video ubrzanja kolko se dao snimit
krenem s full gasom, skoro digne na zadnji i na  125 mi se zatvori vizir na kacigi i skoro mi mob ispadne iz ruku  :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju