Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 125
CoK:
Instrument tabla prekrasna...ali ona ne mjeri km/h jel tako? x9 ima analogni sat...da pokazuje na tome km/h mislim da bi KOSO bio suvisan jer ovo je zbilja preljepo ukmponirano :icon_thumright:
juric:
.gledam ovaj projekt vec duže vrijeme.. sta rec ..svaka čast :notworthy:, ovaj zadnji amortizer jebeno dobro izgleda, ovako dobar projekt tesko ce se nac i u švabiji, nada se da ću i ja to doživit da vidim tu mrcinu..neki meet i jakuševec :icon_thumright:
Jandro:
--- Citat: CoK - 24 Ožujak, 2010, 20:12:12 ---Instrument tabla prekrasna...ali ona ne mjeri km/h jel tako? x9 ima analogni sat...da pokazuje na tome km/h mislim da bi KOSO bio suvisan jer ovo je zbilja preljepo ukmponirano :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako je nazalost
duje87:
--- Citat: CoK - 24 Ožujak, 2010, 20:12:12 ---Instrument tabla prekrasna...ali ona ne mjeri km/h jel tako? x9 ima analogni sat...da pokazuje na tome km/h mislim da bi KOSO bio suvisan jer ovo je zbilja preljepo ukmponirano :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zato ima max speed :icon_biggrin:..jandro jel ti moze ocitat max speed iako nemas onu drugu tablu?
walkay:
Svaka cast jos jednom na trudu! Skuter je bombon! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju