Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 125

<< < (10/75) > >>

CoK:
Instrument tabla prekrasna...ali ona ne mjeri km/h jel tako? x9 ima analogni sat...da pokazuje na tome km/h mislim da bi KOSO bio suvisan jer ovo je zbilja preljepo ukmponirano  :icon_thumright:

juric:
.gledam ovaj projekt vec duže vrijeme.. sta rec ..svaka čast  :notworthy:, ovaj zadnji amortizer jebeno dobro izgleda, ovako dobar projekt tesko ce se nac i u švabiji, nada se da ću i ja to doživit da vidim tu mrcinu..neki meet i jakuševec  :icon_thumright:

Jandro:

--- Citat: CoK - 24 Ožujak, 2010, 20:12:12 ---Instrument tabla prekrasna...ali ona ne mjeri km/h jel tako? x9 ima analogni sat...da pokazuje na tome km/h mislim da bi KOSO bio suvisan jer ovo je zbilja preljepo ukmponirano  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tako je nazalost

duje87:

--- Citat: CoK - 24 Ožujak, 2010, 20:12:12 ---Instrument tabla prekrasna...ali ona ne mjeri km/h jel tako? x9 ima analogni sat...da pokazuje na tome km/h mislim da bi KOSO bio suvisan jer ovo je zbilja preljepo ukmponirano  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

zato ima max speed :icon_biggrin:..jandro jel ti moze ocitat max speed iako nemas onu drugu tablu?

walkay:
Svaka cast jos jednom na trudu! Skuter je bombon!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju