Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 125

<< < (66/75) > >>

andy:
S čim si oprao plastike prije i kojim šmirglom si išao ?? Zanima me sam priprema plastika...

Rox-Rab:
ako farbas preko prijasnje boje samo sa vodobrusnim 1200 matiras i t je to

andy:

--- Citat: Rox-Rab - 17 Travanj, 2011, 16:49:27 ---ako farbas preko prijasnje boje samo sa vodobrusnim 1200 matiras i t je to

--- Kraj citata ---

Si siguran da to nije pregrubo.. Svidjelo mi se ovo kak si napravio Jandro, ja bi trebao svoje one hrapave crne plastike na Aeroxu isto tak pa istražujem malo..
Aj napišeš ukratko ak ti se da  :icon_thumright:

Rox-Rab:

--- Citat: andy - 17 Travanj, 2011, 17:00:07 ---Si siguran da to nije pregrubo.. Svidjelo mi se ovo kak si napravio Jandro, ja bi trebao svoje one hrapave crne plastike na Aeroxu isto tak pa istražujem malo..
Aj napišeš ukratko ak ti se da  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

evako treba sa hrapavim kad se prvi put farbaju

1. odmastis ih (moze nitro razređivac)
2. bacis spric kit( prva ruka i zatim sa vodobrusnim 800 samo izmatiras)
3. opet spric kit ako ti nisu sve rupice popunjene i opet sa 800 ili 1200 posmirglas malo bolje
4. opet odmastis
5. nanosis farbu

tako sam ja radio na svome roxu

andy:

--- Citat: Rox-Rab - 17 Travanj, 2011, 17:10:30 ---evako treba sa hrapavim kad se prvi put farbaju

1. odmastis ih (moze nitro razređivac)
2. bacis spric kit( prva ruka i zatim sa vodobrusnim 800 samo izmatiras)
3. opet spric kit ako ti nisu sve rupice popunjene i opet sa 800 ili 1200 posmirglas malo bolje
4. opet odmastis
5. nanosis farbu

tako sam ja radio na svome roxu

--- Kraj citata ---
Ma ovaj sprej s koji bi ja netreba spric kit i komplicirat previše :D , samo bi plastike trebao odmastit i vodobrusnim proć i s tim sprejem tanak sloj na dvaput i super.. Tak sam već čitao, al htio sam Jandru isto pitat, jer je ispalo super :)
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,33598.0.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju