Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 125

<< < (57/75) > >>

CoK:
posla ko u prici :)

spremanje za sezonu :D

duje87:

--- Citat: Jandro - 09 Travanj, 2011, 19:52:39 ---a da, pika me blok u oci, nije to vise ona fina lijepa cista siva boja aluminija nego smazano, i kiselina curila po bloku, i antifriz pa ga u crno obojat ko leader blok prije kak je bio i super bude
seriski vario, bude dobar bio

--- Kraj citata ---

neznan kako imas volje za to jer ako ces radit kako treba jeben je to posal..a ka drugo pocet ce ti se ljustit boja svakako samo je pitanje vrimena,ako nigdi onda na spojevima brtvi i slicno di se boja nece uvatit kako treba..neznan jel vi u bjelovaru imate aquarama praone,al ja kad mi se šporka masina oden na tu praonu i ima sredstvo koje se nalazi u "predpranju" i prodjen s njin preko aluminijskih dijelova tipa masina ili onaj support arm i posli prodjen miniwashen i ulje i sve sporkice od cega bude ogoli do golog aluminija i sjaji se ko novo..vjerojatno to sredstvo ima i u boci za kupit pa radije godisnje 2 puta s tin proc masinu malo nego se mucit i to pituravat i ako sta zajebes sve se oljusti.. a iskreno nemam i lipseg od cistog aluminija  :)

nego jel dolazis i ove godine na more  ;D

Jandro:

--- Citat: duje87 - 09 Travanj, 2011, 21:11:14 ---neznan kako imas volje za to jer ako ces radit kako treba jeben je to posal..a ka drugo pocet ce ti se ljustit boja svakako samo je pitanje vrimena,ako nigdi onda na spojevima brtvi i slicno di se boja nece uvatit kako treba..neznan jel vi u bjelovaru imate aquarama praone,al ja kad mi se šporka masina oden na tu praonu i ima sredstvo koje se nalazi u "predpranju" i prodjen s njin preko aluminijskih dijelova tipa masina ili onaj support arm i posli prodjen miniwashen i ulje i sve sporkice od cega bude ogoli do golog aluminija i sjaji se ko novo..vjerojatno to sredstvo ima i u boci za kupit pa radije godisnje 2 puta s tin proc masinu malo nego se mucit i to pituravat i ako sta zajebes sve se oljusti.. a iskreno nemam i lipseg od cistog aluminija  :)

nego jel dolazis i ove godine na more  ;D

--- Kraj citata ---

a cuj, onaj blok leader sam ofarbao prije tri godine, dobro pripremio i sve i evo dan danas se jos nigdje neguli farbat, a i nepase mi oku sve crno, i onda to sivo
a ako bude sve po planu i imalo se novaca, dolazim

duje87:

--- Citat: Jandro - 09 Travanj, 2011, 21:15:57 ---a cuj, onaj blok leader sam ofarbao prije tri godine, dobro pripremio i sve i evo dan danas se jos nigdje neguli farbat, a i nepase mi oku sve crno, i onda to sivo
a ako bude sve po planu i imalo se novaca, dolazim

--- Kraj citata ---

a dobro onda..tia san ti dat razlog vise da ne radis ako si jos bia u dvojbi.. :icon_biggrin:

a nista onda se vidimo  ;D

Jandro:

--- Citat: duje87 - 09 Travanj, 2011, 21:35:18 ---a dobro onda..tia san ti dat razlog vise da ne radis ako si jos bia u dvojbi.. :icon_biggrin:

a nista onda se vidimo  ;D

--- Kraj citata ---

a stignem lako odustat
al jebat ga, kad vec bude isla dolje da se i to napravi :D
samo ima je po kilazi puno puno, a treba to isprekratat, oprat, ocistit pripremit zastitit pošpricat itd :D
budem jaja otegnuo sutra :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju