Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 125
wonderkid:
super izgleda a sigurno i ide :notworthy: :notworthy:
mopsy58:
pre je*eno... :notworthy: :notworthy:
:icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
Stvarno puno truda i muke je ulozeno u taj vx. ( ::) ) Svaka cast skuter je pic pic. Jbg zaboavio sam ga slikat uzivo... :(
Jandro:
--- Citat: vx - 15 Ožujak, 2010, 23:48:57 ---mislim da bi ti tablica puno bolje stala na originalnom nosaču,ili to ili pod rep, a budući da pod rep nemože onda na originalnom nosaču....sve ove druge varijanete ispadnu nakaradno....
iznenadio sam se kada sam vidio celer- jako lijepo izvedeno :icon_thumright:
nesvišaju mi se ni mrežice na bubrezima, više bi volio vidjeti one rešetkice.....
i jako me zanima ponašanje u zavojima, konkretno struganje dekla.....?
planiraš li zatvorti one rupe izrezane zbog killera? ako ne baš umetneš neku ravnu plastiku,da se nevidi onako.....
--- Kraj citata ---
s tablicom mi se neda zajebavat uopce, kak je je
rupe ove gdje kiler viri necu zatvarat jel mi dobro izgleda ovako
i mrezice na bubrezima su mi ok, a i da hocu stavit one resetke nemogu jel je spiljeno to
Mr J:
Jandro dobro odradjen posao... vidim da si ipak poslusao savjet i stavio mono amortizer iza (nisam dugo bio na forumu pa nisam bio u toku kako je projekt odmicao). Reci mi kakvo je ponasanje motora u zavoju (s obzirom na straznji ovjes, visinu sjedista, itd...)?
Cisto estetske prirode mozda da stavis i nekakve mrezice na rub killera (onaj dio plastike sto si izrezao) ali kao sto si i sam rekao ni ovako nije lose, nemaju svi isti smisao za ljepotu.
Kako se ponasa skuter pri naglom kocenju (duzi zaustavni put, zanosenje pri kocenju, itd...)? (elaboriraj pls)
Puno sretnih kilometara ti zelim na toj i na svim buducim pilama :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju