Tehnički kutak > Tuning skutera

slaba krajnja brzina NRG MC3

<< < (2/2)

Fare:
Da se ndovezem na sve vec do sada receno, kad si zadnji put mjenjao remen i u kakvom je stanju i probaj staviti tvrdji centralni feder.

alexm:
Evo sta sam napravio: promijenio sam rolice variomata sa 7.2g na 6.6g, stavio ljubicasti centralni feder i žute federe kvacila. Remen izgleda katastrofalno, moram jos njega promijeniti. Skuter mi krece vec na 4000 okr i kao da ima vise snage, ubrzanje je ostalo isto ali fora je sta mogu voziti na 80 km/h na niskim okretajima...krajnja je bolja za 5km/h i manje mi trosi s obzirom na diznu 86...

....postoji jos jedan problem koji me tlači odkad sam stavio kit...čep od rezervara za tekućinu za hlađenje pušta....na servisu mi je receno da i kupim novi čep nakon par dana bi mi opet počeo puštati.....da se pomirim s tim ili postoji alternativa..

hvala na svim vasim postovima...

SF2osk:
uzmi teflonske trake omotaj oko navoja drzat ce to i nece curiti dovoljno dugo dok ne kupis novi

3alfa3:

--- Citat: alexm - 10 Kolovoz, 2007, 17:06:32 ---....postoji jos jedan problem koji me tlači odkad sam stavio kit...čep od rezervara za tekućinu za hlađenje pušta....na servisu mi je receno da i kupim novi čep nakon par dana bi mi opet počeo puštati.....da se pomirim s tim ili postoji alternativa..

--- Kraj citata ---

Samo ti kupi novi (oko 50 kn). Ja sam tako napravio i sve u redu vec par mjeseci (3000-4000km). Samo, nemoj ga prejako zategnut.

I jos nesto...
Provjeri da li je na ekspanzionoj posudi dio kojeg pritisce gumeni dihtung u cepu ravan i gladak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju