Tehnički kutak > Tehnička pitanja
dayco kevlar remen info
vanjossi:
mene je to ubijalo,to klanje obrtaja, a meni na tpr-u ispod 8-9t nema sta traziti, ja imam još uvijek taj remen doma tako reci nerazrađen
pajo:
treba isprobati pogodovo za nadolazeče ljetne vručine a i cijena je pristupačna :icon_thumright:
M.A.S 82:
--- Citat: vanjossi - 16 Ožujak, 2010, 00:44:58 ---ja sam ga kupio, napravio 50 km i skinuo, mislim da nije kevlar, po meni umanjuje preformanse dosta
da li je možda problem dok ne legne remen, al ja nisam mogao docekat 300 km da legne
--- Kraj citata ---
Istu stvar sam imao i uklonio na zelju vlasnika motora jel mu se nije dalo cekati da legne remen..
Chupsy:
kaj piše na tom dayco kevlaru??? ima još kakav naziv?
pitam zato kaj u piaggiu ima za kupit original remen za ove skutere kaj nemaju hlađenje dekla, nrg, ntt
na tom remenu piše dayco varisect i košta 5 kn više od običnog a na oko je identičan ko malossi kevlar
pajo:
--- Citat: Chupsy - 16 Ožujak, 2010, 05:41:40 ---kaj piše na tom dayco kevlaru??? ima još kakav naziv?
pitam zato kaj u piaggiu ima za kupit original remen za ove skutere kaj nemaju hlađenje dekla, nrg, ntt
na tom remenu piše dayco varisect i košta 5 kn više od običnog a na oko je identičan ko malossi kevlar
--- Kraj citata ---
dayco power plus isto izgleda ko ovdije u linku
http://www.rms.it/doc/catalogo/188-cinghie-dayco.pdf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju