Ostalo > Svijet računala i mobitela

nadogradnja RAM-a?

<< < (7/8) > >>

Giz:
O joooj.... I netko me pita zašto samo radim sa firmama?

Odgovorio sam si upravo.  ::)

Pupo:
Možete vi ubacit memoriju i od 3000Mhz, radit će vam na onolikoj brzini kao i najsporiji modul! Namjestit će se samo, sjebat se ništa nemože. Kupi, ubodi i uživaj! Brzina rada modula neovisi o samom modulu već o brzini sabirnice na ploči i množitelju memorije. I kako je to namješteno za jedan modul, tako će radit i kad staviš drugi, ma koliko on brz bio!

Ako koristite DDR2 memoriju, pogotovo 2Gb module, uzmite u obzir da je oko 800MHz za njih plafon (osim ako nisu neki skuplji moduli s boljim čipovima) tako da nema smisla forsirat i flešat ploče kad zarpavo to nećete iskoristiti! Pogotovo što 90% korisnika neće primjetit razliku u radu računala, radilo ono na 667 ili na 800MHz

Crazy Kuree:
Da ali ja sam imo još 2x1gb koje nisu mogle radit zajedno sa 2x2gb, flashiro bios i sad radi... bolje da kupi sebi još 1gb i to što jeftinije kad mu pc služi samo za internet

vanjossi:
meni netreba pc za igre, hocu samo da mi radi, a vjerujem da bi radio brze kad bi se instalirao novi windows, a koliko sam skuzio to kod mene nije moguce jer imam 1gb rama?jel tako, a da ubacim ram od 2gb 800 mhz i maknem ovaj svoj od od 1gb jel bi onda radio dobro winodws 7?

vanjossi:
ja mislim da sam ja kriv za kvar na hardu, jer mi ventilator od davno steka i zuji i ja klipan lupim i prestane, sigurno se zato i pokvario  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju