Tehnički kutak > Tehnička pitanja
bubanj vs disk
Nikon:
pa motori i skuteri koce PREDNJOM!!!!!!
bez zadnje se moze i vozit ... meni recimo i ne treba.... koristim je samo za balans pi naglim kocenjima...
tako da dolazimo do zakljucka kako tajfun nema ni prednju dobru :) ;D
boro faca:
tu si u pravu jer prednju uopće nije ima,a zadnja je bila groblje,i jos mi je najgore ono kad se ručica od kočnice sporo vraća ili se nekad ni nevraća
gagi racer:
--- Citat: boro faca - 16 Ožujak, 2010, 10:44:59 ---tu si u pravu jer prednju uopće nije ima,a zadnja je bila groblje,i jos mi je najgore ono kad se ručica od kočnice sporo vraća ili se nekad ni nevraća
--- Kraj citata ---
koji si ti lik, ssam nazad kod dobosa stavis jaci feder, ima da vraca ko luda....
fic:
--- Citat: Nikon - 16 Ožujak, 2010, 10:27:07 ---pa motori i skuteri koce PREDNJOM!!!!!!
bez zadnje se moze i vozit ... meni recimo i ne treba.... koristim je samo za balans pi naglim kocenjima...
tako da dolazimo do zakljucka kako tajfun nema ni prednju dobru :) ;D
--- Kraj citata ---
sorry kaj mi nemamo prednji oversize ::) ::) ::)
:toothy3: ;D
PanTheR_oo7:
--- Citat: Nikon - 15 Ožujak, 2010, 16:31:13 ---ti oces rec da ti triba hidraulika na bubnjevima za zaustavit skut...
ajd ako nikad nisi vozia skuter s bubnjem onda se ne javljaj :toothy12:
--- Kraj citata ---
ajde da se ti nebi javljao bezveze, de prvo malo bolje procitaj sta sam napisao!
Pitao sam te jel kamioni koji koriste bubnjeve jel njihovi bubnjevi koce uz pomoc sajle (kao sto je na skuteru) ili uz hidrauliku! :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju