Tehnički kutak > Tuning skutera

tgb R50X- tuning

<< < (10/13) > >>

walkay:
Nisam mjerio sa GPS om posto nemam, ali cemo probati autom, pa cu onda reci! Mislim da ide nekih 90 kmh! Meni max brzina je uvijek 80 kmh ja ga ni ne vozim brze, dosta mi je!

alex-tgb:
u nedelju krece naruđba(ja se nadam) :D
narucio bi:
malossi sport, malossi kevlar, prijenosi, gljiva e5 od malossia i REMENICA od malossia    :icon_biggrin:
uz to bi si uzeo i podizac  ;D   
zanima me vase misljenje ;) a najvise misljenje za remenicu...

walkay:
Ja nebi stavio gljivu, a remen uzmi za Pezo SF2 - Malossi X Kevlar radi uredno! Mozda ce Giz preporuciti drugi remen, posto je on igrao snjim! Ali meni je ok od SF2!
Federe nemoj zaboraviti, malossi zuti za kvacilo i centralni ljubicasti!

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: alex-tgb - 26 Svibanj, 2010, 21:22:04 ---u nedelju krece naruđba(ja se nadam) :D
narucio bi:
malossi sport, malossi kevlar, prijenosi, gljiva e5 od malossia i REMENICA od malossia    :icon_biggrin:
uz to bi si uzeo i podizac  ;D   
zanima me vase misljenje ;) a najvise misljenje za remenicu...

--- Kraj citata ---

Nemoj se iznenadit ako ti zbog podizaca bude naslonjena grana auspuha na doljnju plastitku od skutera..to se meni dogodilo,morao sam rezat plastiku da mi ju grana ne prži i rastopi.. :drunken_smilie:

ForRace3:
E provjeri ako ti pase Dell PHBG 19 AS na skuter i ako budes htio uzmi ga od mene jer meni doma skuplja prasinu, a vidim da si se ti poceo ufuravat u Tuning  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju