Ostalo > Razne offtopic teme :)
pritužio bi se.....a bogami i komentirao..........
ushirlo:
naime......
nije mi jasno kako moderator jednog podforuma može moderirati, odnosno zaključavati teme na drugom podforumu di nije moderator...........
ako se to prakticira (a prakticira se)...... lipo stavite da su svi svugdi moderatori pa da bar bude formalno čisto...........
ko drugo bi se osvrnuo na dušebrižništvo uveliko prisutno na ovom forumu.........
nije u duhu našeg jezika da previše povlađujemo jedni drugima.......
ako mi nešto ide na ciroznu jetru.... to je međusobno maženje analnih otvora.............
ako gazde vide ovaj forum kao središte ljubavi, mira...... draškanja guza.......neka me odma banaju..........
ili u suprotnom da dopuste da tu i tamo reagiram kratkim prdcem............prije nego mi stave čep u guzicu.........
r.e.!:
Eto vidiš!
Svašta se dešava.
Možda si naučio da možeš sve što ti padne napamet? Možda tvoja sredina tebi sve odobrava, pa ti sad neobično?
Komuniciraš među ljudima pa se tako i ponašaj.
Ili imaš problema u komuniciranju?
Ili si neshvaćen?
Ili želiš biti primjećen, pa to činiš na možda neprimjeren način?
Puno pitanja...
Tommek:
a znate što je najgluplja stvar u cijeloj toj priči ,da je zaključana moja tema...znate...
zato što smo se ja i onaj leek isprdali,jedan drugoga...daj bože mili...nemogu vjerovati...
r.e.!:
Biti će ti otključana tema. Zaključana je privremeno dok malo ne smirite strasti.
Ako obojica želite komunicirati na takav način imate PP.
I jednom i drugom treba biti jasno da na ovom forumu NEMA VRIJEĐANJA. Rasprava da, ali vrijeđanja nema.
eladio:
pravilo svih pravila je HIPIJEVSKA IDILA
znaci, supermoderatori, a da , ima i takvih, mogu sve brisati(i ostale moderatorske radnje) vezano za NEPRIMJERENO PONASANJE bez obzira tko prvi poceo
sve u cilju zadrzavanje prijateljske i frendovske i hipijevske idile :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju