Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Michelin pilot city?
M.A.S 82:
--- Citat: salej600 - 14 Ožujak, 2010, 16:43:32 ---Ja ću onda kupiti ove pa ću s vama podijeliti iskustvo (ako prije ne use... agregat :binkybaby:)
--- Kraj citata ---
Imam na svom Sp-u Michelin Pilot sport i drze odlicno na suhome(Po mokrom ne znam jel ne vozim motor kad je kisa)kolega ima ove city na svom i po kisi stvarno rade odlicno posao..preporuka..pazi na godinu proizvodnje da ne dobijes staru gumu..
kloky:
ja ih imam na svom sf 100ccm i prezadovoljan sa njima, evo več im ako se nevaram 4 godina i vrime je za minjanje ali dosad je bila odlična i po suhom i po mokrom, i istina je ispucala je kako kaze kolega kao da je netko nozem rezao ali odrađivala je svoj posao kako treba
Johny_13:
--- Citat: nrg extreme - 14 Ožujak, 2010, 16:19:00 ---Guma još ima mesa i stara je mislim 3 godine,inače super drže gume ali kad sam vidio kako je ispucala nisam vjerovo. ::) ::)
--- Kraj citata ---
Kak je uspio dogurat do 3 god...ti nije guma za normalnu vožnju.
Ja sam BT30 kupio prošli tjedan i gume se preodlične, možeš se nagnut kolko hoćeš, ak imaš slidere na koljenima možeš slobodno dole...ljepe se za cestu(još se ne mogu ni ugrijat zbog temp. vani) sam čekam ljeto da vidim kak će onda te držat
ante_f18:
meni su odlične... :icon_thumright:
salej600:
kupio i namontirao. Nisam se još probao voziti jer imam još nekih sitnih radova, ali za koji dan :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju