Općenito > Generalno o skuterima
iksenon xD (xenon)
Iwo SR Tuono:
ev da napišem nešto, znači šaljem mail u jednu tvrtku koja se bavi prodajom xenona i kaže lik 350kn set za skuter (1 žarulja + elektronika).I pitam ja jel ide to na 50ccm i kaže on kao da je problem, al da je prodao jedan set na hvar i da dečkima nije radilo al da su ga direktno na akumulator spojili i da fercera.
E sad, čitao sam po forumu i sve skupa da na 50tke nemože itd, al mene zanima dal su ovi xenoni za skutere "prilagođeni" baš za skutere il je to isti šit ko i za auto pa samo maglu prodaju.
Stvarno bi naglavio neko bolje svjetlo na ditecha a sad me to zaintrigiralo šta lik kaže da direktno preko akumulatora rade.
Ne preostaje mi niš nego probat al šta vi mislite?
sfreak:
nek ti ovo bude poticaj...osim ako se i tu ne prodaje magla
http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/oglas-634640/
SlowRider:
slobodno spoji direktno na akumulator, raditi ce, samo koliko dugo?
Navodno postoji xenon koji radi od 6V, jer klasicni xenon radi tek od 9V sto je i dalje nedovoljno na 50ccm jer napon pri paljenju pada na nekih 8.5V :icon_scratch:
Cobra:
Evo nasao sam jedan filmic kako si srediti struju a da sve radi kako treba za XENON,ovde se radi o skuteru KYMCO SUPER 9
Ako vam se da izvolite,ja imam jedan Xenon kit H7 stoji u ormaru,neznam dal pase na skut
Zeljac:
kupis u cipoteci ledice one malo bolje sta svjetle bjelo :toothy9: smontiras i radi za 5 ja se uvjerio jer sam isto imam ditecha i sa onim serijskim ne vidis prst pred nosom ajmo tak rec naspram ovoga , a u cipoteki imas ledica bjelih kolko ti srce zeli samo izaberes koje oces :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju