Tehnički kutak > Tuning skutera
oil
djile:
ja mislim da jest ..trazio sam u dijelovima za skuter za getribu il za sta vec i oni su mi ovo dali nije skupo 9KM ja sam mislio izace me vise hehe
Fare:
Ovako P.A.L.A.C da vi znate ono sto ja znam o uljima Castrol, Shell i Esso koja se mogu kupiti u Hrvatskoj (ono sto kupis vani je druga prica!!!) ne bi ga vise nikad kupili. Ali problem je u tome sto neke stvari ne smijem reci!!!!!!!!!!!!!!
P.A.L.A.C:
--- Citat: Fare - 03 Kolovoz, 2007, 22:29:28 ---Ovako P.A.L.A.C da vi znate ono sto ja znam o uljima Castrol, Shell i Esso koja se mogu kupiti u Hrvatskoj (ono sto kupis vani je druga prica!!!) ne bi ga vise nikad kupili. Ali problem je u tome sto neke stvari ne smijem reci!!!!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
ako je tako zasto niko (mislim na ove koji imaju jaci setup tipa midrace i race, cak i base) ne sipaju inino ulje nego TTS ili nesto slicno??? sta mislis???
zasto je mom frendu koji je sipo na serijalu ininio ulje bilo riseva a kod mene nikad ni na jednom kitu ni na serijali kao i kod vecine???
djile:
ma ljudi ja previse vremena potrosim trazeci ulje ovdje ima ovdje nema... kad mi zasvijetli ona lampica za ulje i da je tro inino ja cu nasuti ahh.. al sipam inace neko platim 5-6KM neznam kako se zove pise nesto super 2t ahh
Fare:
Koje Inino ulje je sipo 2T-scooter ili obicni 2-taktol, jer to nije isto, prvo je polusintetika a drugo obicno mineralno. Ne moze se usporedjivati mineralno s polusintetikom ili full sintetikom. A koliko ja znam TTS je sintetika.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju