Tehnički kutak > Tuning skutera

oil

<< < (4/7) > >>

djile:
ljudi trazio sam to ulje i nema ga nigdje u travniku ima samo u sarajevu koje moze jos ..rekli su mi ovi ima atf jel moze i to koliko ja nam da je za auto al mozel i na skuju

DUBrawa:
looolllllllllllll. Ma da je zadnje ulje na svjetu ne sipaj inu ...  :toothy9:

Cruiser:
Sorry kaj kradem temu ali imam samo jedno pitanje. Tu govorimo o ulju u getribi? kaj nije to isto ono ulje kaj se toci u mjesalicu? ili se to posebno mora mjenjat, tocit (nema veze sa uljem iz mjesalice)

speed:

--- Citat: Cruiser - 02 Kolovoz, 2007, 21:46:20 ---Sorry kaj kradem temu ali imam samo jedno pitanje. Tu govorimo o ulju u getribi? kaj nije to isto ono ulje kaj se toci u mjesalicu? ili se to posebno mora mjenjat, tocit (nema veze sa uljem iz mjesalice)

--- Kraj citata ---
to ti nema veze sa onim uljem sta tocis u rezervoar za mjesavinu,ovo ti ulje ide kod dekla u getribu

DUBrawa:
onda  :icon_scratch: gdje id na baotian to ulje. Več sam 50000tema otvorio o tome i niko mi nije odgovorio do sad...... Ulje motora znam di ide i svaki dan ga sipam kao šta znate imam RISSSS na cilindru pa mi ga troši. Uglavnom da ne dosađujem sa time. Gdje na njemu ulje getribe  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju