Općenito > Generalno o skuterima

Još jedan kineski alarm

<< < (6/7) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: SlowRider - 14 Ožujak, 2010, 05:00:00 ---
loša vijest za svjetlosne tjunere!!! :(---->moj savjet je da NE SPAJATE ŽUTE VODIČE za žmigavce jer se alarm vrlo jednostavno onesposobi!

--- Kraj citata ---

ja sam spojio C-Mod da mi sve radi, a kako mislis da se lahko onesposobi? Napravis negdje kratak spoj? U migavcima?

nixa:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 14 Ožujak, 2010, 12:17:06 ---ja sam spojio C-Mod da mi sve radi, a kako mislis da se lahko onesposobi? Napravis negdje kratak spoj? U migavcima?

--- Kraj citata ---

lopov ti razbije zmigavac i napravi kratki spoj, a posto je zmigavac spojen preko alarma, prdne osigurac u alarmu i ne moze proc struja do alarma :sad1:

robert:

--- Citat: nixa - 14 Ožujak, 2010, 13:48:45 ---lopov ti razbije zmigavac i napravi kratki spoj, a posto je zmigavac spojen preko alarma, prdne osigurac u alarmu i ne moze proc struja do alarma :sad1:

--- Kraj citata ---
točno to, isprobao sam to na mojoj luni. a šta se alarma i lune tiče tu ima još jedan jednostavan trik kojeg neću javno odkriti.

luna500rr:

--- Citat: robert - 14 Ožujak, 2010, 15:07:02 ---točno to, isprobao sam to na mojoj luni. a šta se alarma i lune tiče tu ima još jedan jednostavan trik kojeg neću javno odkriti.

--- Kraj citata ---

JEZIK PREGRIZAO :icon_biggrin:
pozz

robert

robert:
hvala, nadam se da sam dovoljno brzo editirao. jerto je fakat smješno kako je lako maznut jedan skuter.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju