Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (19/34) > >>

JogFromYamaha:
kakve to veze ima kaj ti mislis o njemu i on o tebi on kao prodavac tebi mora priznat garanciju  jer je zakonski vezan na to
a vids da smo ti rekli da si rade daj da ti s foruma neko to rjesi nego da se ovako navlacis jer ce ti napravit s foruma decki samo
ono sto je nuzno i lako se dogovori cjena i sve

sski001:
skut je popravljen i poštelan u karmatu (ovlašteni servis) i tu je sve prošlo fer i korektno.

poanta je u tome da mi je rečeno da gazda ne želi popravljati moj skuter nakon što je priznata garancija od strane uvoznika. ovlašteni servis odbija izvršiti popravak. a nakon takve izjave, nitko pametan ne bi forsirao popravak u tom servisu, jer su veliki izgledi da se iznenada nešto sasvim drugo pokvari (kao što se "moj" ispravan akumulator pokvario dok je skut bio kod njih). a i motor je misteriozno dobio ogrebotine za koje, naravno, nitko iz skutermotoa nije kriv.

za ubuduće ću tražiti pomoć na forumu!

luis57:
SERVIS 1:

1. SKUTER - Luna SpeedJet
2. SERVIS I GRAD - Beta Moto / Sv. Nedelja
3. KOLIKO KM - 300km (Promjenjeno ulje mjenača, svjećica i filter goriva)
4. Pojačan lergas, skinuta blokada
5. CIJENA-270kn
6. UTISAK - Cijena ok, jedino mi se ne sviđa što se nemože ući unutra da se vidi šta i kako se radi/mijenja...

SERVIS 2:

3. KOLIKO KM - 1000km (Promjenjeno ulje mjenača, svjećica i filter goriva)
4. Pokušaj rješavanja cviljenja zadnje kočnice (kažem pokušaj jer je samo kao očišćeno i nakon 20km opet počelo cviliti), stavljene lakše rolice
5. CIJENA-330kn
6. UTISAK - Cijena ok, izvedeni radovi: Može definitivno i bolje,al ne bunim se...

tomovzo666:
vukovarsko srijemska zupanija
ima na forumu decko zove se gilera-vk,popravlja skutere jeftino,preporucavam
da ga naz sa povjerenjem i sve dogovorite sa njim,decko odradi posao brzo i korektno
i sto je naj vaznije jeftino
znaci,vu srijemska zupanija, zovite gileru_vk :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: luis57 - 03 Lipanj, 2011, 17:21:16 ---SERVIS 1:

3. KOLIKO KM - 300km (Promjenjeno ulje mjenača, svjećica i filter goriva)
4. Pojačan lergas, skinuta blokada
5. CIJENA-270kn
6. UTISAK - Cijena ok, jedino mi se ne sviđa što se nemože ući unutra da se vidi šta i kako se radi/mijenja...

SERVIS 2:

3. KOLIKO KM - 1000km (Promjenjeno ulje mjenača, svjećica i filter goriva)
4. Pokušaj rješavanja cviljenja zadnje kočnice (kažem pokušaj jer je samo kao očišćeno i nakon 20km opet počelo cviliti), stavljene lakše rolice
5. CIJENA-330kn
6. UTISAK - Cijena ok, izvedeni radovi: Može definitivno i bolje,al ne bunim se...

--- Kraj citata ---

:omfg:
U 1000km si promino 3 svjecice, 3 filtera goriva i 2 puta mjenjano ulje u getribi XD
Svjecica lunina traje 5-6tkm ona denso, filter goriva netreba mjenjat jednio ako se zastopa, a ulje u getribi se mjenja svakih 15-20tkm, ako i tada XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju