Općenito > Servisi
Servis anketa - tko tu koga i za koliko...
black-rox:
--- Citat: coko - 17 Listopad, 2007, 21:48:17 ---servisi hm ... no koment!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Upravo tako naši servisi su većinom banana ko i prodaja motora i skutera to su većinom firme čeznem da te zeznem.
ChRiStIaN:
ja vec neko vrijeme servisiram skutere za 150 kuna i niko mi se jos nije zalio! :icon_biggrin:
Shiltac:
1. SKUTER - Piaggio NRG
2. SERVIS I GRAD - Superbike/Varaždin
3. KOLIKO KM - 15000
4. CIJENA - 2300
5. UTISAK (usluga i cijena) - skuter sam dao na redovan servis a napravili su sranje... ja im pelam skut da mi promijene ulje, svječicu, filter, remen... a ovaj budala otvori skut i odma me zove i kaže: treba novi cilindar klip, usisnu granu karba, akumulator, sajla km/h (a sat mi je radio, al on je reko da je napuknuta sajla), remen variomata, svječica, disk pločice prednje i zadnje, remen uljne pumpe, dihtuge.... a prije servisa je sut normalno palil, vozil sve 5... al kreteni u servisu!
ChRiStIaN:
meni dođe lik neki dan i dofura skuter. Ja mu promjenim ulje, sipam mu TTS urezervar (kaj inace ne radim al to je dobil gratis malo... :laughing7:) bile mu karike u kur*u, kazem trebas nove, ove sam mu malo pošmirglao, a sad kolko ce koristit, stavim mu sve srafove jer mu pola fali, sve zasrafim. Popravio sam mu jedan puknuti navoj plasticni vrucim ljepilom (jebga fuš :icon_biggrin:), svjecicu sam mu ocistio i izgleda ko nova (nisam mijenjo jer ju je stavio prije 300 kilometara), provjerio mu kocnice, stisnuo zadnji dobos, promjenio zarulju u prednjem fau, ocistio filter zraka i sve to naplatio 100 kuna jer mi je poznanik (inace radim po 150) i lik mi pocne psovat sve zivo i mrtvo da sam cigan, da sam ga opljacko i nes slicno...mislim ono, nek ide u servis i nek si tam servisira za 300-400 kuna...to ti je kad oces bit posten... :'(
ivanm:
--- Citat: Zero Cool - 27 Listopad, 2007, 09:30:48 ---skuter sam dao na redovan servis a napravili su sranje... ja im pelam skut da mi promijene ulje, svječicu, filter, remen... a ovaj budala otvori skut i odma me zove i kaže: treba novi cilindar klip, usisnu granu karba, akumulator, sajla km/h (a sat mi je radio, al on je reko da je napuknuta sajla), remen variomata, svječica, disk pločice prednje i zadnje, remen uljne pumpe, dihtuge.... a prije servisa je sut normalno palil, vozil sve 5... al kreteni u servisu!
--- Kraj citata ---
istina treba mijenjati remen uljne pumpe, a ostalo kaj je nabrojao mijenja se kad se istroši/pukne..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju