Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (27/34) > >>

ivek_sr:
Ajoj koji igrači :)

Sprinter50:
1. SKUTER - Sprint MaxX 50cc 2t
2. SERVIS I GRAD - Bihac, moja garaza
3. KOLIKO KM - 2133
4. CIJENA - 60 KN ( 15 KM )  :toothy12:
5. UTISAK (usluga i cijena) - Sam svoj majstor.

Ovo mi se najvise svidja kod 2t, jako su jednostavni i jeftini za raditi/popravljati.
Uglavnom, promjenio ulje prijenosa, filter goriva i svjecicu. Podmazao/ocistio par dijelova sto je navedeno u servisnoj knjizici.

cajno_pecivo:
1. SKUTER Gilera runner sp 50
2. SERVIS I GRAD auto-bil na jarunu (zagreb)
3. KOLIKO KM 8k
4. CIJENA 350kn
5. UTISAK: Bježi sto dalje mozes od njih.

Došao sam na popravak jer mi skuter u vožnji od jednom počne gubit brzinu, ne vrti preko 7tis okr. i ne prima gas na kraju. nikako me ne zovu, nazovem ih nakon dva tjedna. kaze mi lik izgubio je broj da dođem po skut jer je gotov. Dođem tam platim sjednem na skuter izađem iz dvorišta i skuter mi se ugasi (opet isti problem ako ne i gori..). Vratim ga nazad, 2tjedna opet ne zove, nazovem ga ja, "aaaa evo gotov je skuter dođi po njega". Dođem upalim, krenem, opet isti problemi plus ne rade mi zmigavci (ne zmigaju vec rade ko svjetla kad ih upalim). Ostavim ga opet, nisam bio u gradu pa ga nisam zvao covjek me ne zove tri mjeseca kad sam napokon otisao tamo, veli mi "evo skuter je bio gotov prije tjedan dana" (??? a kad si me mislio nazvat da mi to kazes? sljedece godine?). Ocito na skuteru nista nije niti radio vec mu je on sluzio samo kao besplatni djelovi....

Uglavnom... da skratim pricu, nije mi isti problem radio dok sam se vozio do doma....par dana kasnije je opet sve po starom. Nedavno sam skuzio i da mi je skinio rucku od suvozaca i stavio neciju izgrebanu na moj. a pitam se sto mi je jos pokrao od djelova sa skutera.

Anthrax:
ja ne razumjem zasto vec nakon drugog puta nisi bio tamo sa palicom i pajserom

SR:
Evo imam i ja par pitanja.. znam da je servis-anketa al posto ima vec polemike i price u vezi toga pa da ovdje pitam da ne otvaram novu temu..

negdje na jarunu bi trebao biti neki servis i trgovina dijelova, zastupnici za piaggio i slicno.. da li je to taj spominjani auto-bil? ili se radi o nekom drugome? To mi je potrebno da vidim koji je cilindar tj promjer da znam sta odgovarajuce kupiti..

druga stvar, trebao bi promijeniti kariku (zvoni) i vjerojatno klip i bolcnu.. narvano uz to i brtve.. koliko realno taj posao moze kostati na tim kosilicama? dakle izmjena navedenoga.. (Za auto bih znao ali sto se tice ovih freza neznam koliko ljudi uzimaju za to..)

imate li kakav prijedlog za nekoga tko se bavi time, a strucan je, i ono bitno da se moze biti prisutan prilikom slaganja.. (Jer kako je krenulo na kraju cu sam morati zasuci rukave i promijenti to, i da znadem da cevecina reci napravi to radije sam, ali stvar je u tome da mi se neda da prostite yebavat sa tom kosilicom, zato radije dan nekome nesto novaca, a nazocan zelim biti da se uvjerim da je slozeno kako spada, jer mi nista od mehanike nije strano..)

Radi se o morini masini, karb, polini 70... dakle neki prijedlozi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju