Općenito > Servisi
Servis anketa - tko tu koga i za koliko...
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 06 Rujan, 2011, 10:13:22 ---slusaj za te pare kaj bacas na potpis u knjizicu mozse si na stran stavit i ako se nes pokvari nece te kostat kolko si para znosio na potpis u knjigu
--- Kraj citata ---
Aj da se i ja s tobom jednom slozim ;D
steeef:
--- Citat: coko - 06 Rujan, 2011, 13:45:33 ---vječna tema kokoš ili jaje ,biti il nebiti . . . . no bitno je vjerovat ! prava istina da je obično, glupo ,malo prevozno srestvo spalo pod stavku luxsuz te ga treba tako korisiti . . u rijetkim ,hitnim ,prijeko potrebnim situacijama . . . a vozikanje ,friziranje,turiranje . . ostavimo za neka bolja vremena ili koristimo ako sve to neko drugi plaća ::) ps sve je u vjerovanju !!
--- Kraj citata ---
to je luksuz?a za vikend zapit 500 ili više kn nije?
na skuteru se voziš a pijaču povratiš..pih
cosa_wp:
--- Citat: JogFromYamaha - 06 Rujan, 2011, 10:13:22 ---slusaj za te pare kaj bacas na potpis u knjizicu mozse si na stran stavit i ako se nes pokvari nece te kostat kolko si para znosio na potpis u knjigu
--- Kraj citata ---
ne pricaj gluposti to je i.e. mašina
vozi kod ovlaštenog servisera dok imaš garanciju a onda mozes sve to i sam napraviti vjeruj sta ti kazem
JogFromYamaha:
kakve veze ima ie masina sve se da servisirat ako si majstor
cosa_wp:
--- Citat: JogFromYamaha - 13 Rujan, 2011, 10:12:53 ---kakve veze ima ie masina sve se da servisirat ako si majstor
--- Kraj citata ---
npr. nek naspe jednom lošije gorivo pa da vidim ko će mu servisirat od ovih lokalnih servisera NIKO jer mora ici na diagnosiku motor nece raditi jer se lampica injektora stalno pali i ako nema garanciju to ce ga dobro opalit vjeruj mi, a da ne pricam o ostalim problemima koji mogu doci nek mu krepa pumpa goriva sto zna otici, a izgubio garanciju moze se odma upucat otplatio je sve servise znam sta pricam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju