Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

MOJ BOSANSKI PROFIL

<< < (2/3) > >>

Bruno1990:

--- Citat: robert - 11 Ožujak, 2010, 20:04:26 ---promjeni lozinku i zamoli eladia daa pogleda. jer čisto sumnjam da bi ti netko išao brisat jednu sliku u porukama.

--- Kraj citata ---
budem mu se javio..

pa bas to da mi ide brisat jednu sliku cudno  :dontknow:

--- Citat: efz - 11 Ožujak, 2010, 20:04:49 ---kao sto robi kaze to je jedino mogo neko kome si davao pass.......niko osim tebe nema podatke o passwordu koji koristis, a da je slucajno pogodena shifra cisto sumnjam  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ma nisam, care pa nisam ni pelene posuđivao nikom a di cu pasvorde :D
bude se to rijesilo

:icon_thumright: :icon_thumright:

Luka 0101:
jel moguce da se nesto izgubilo prilikom mjenjanja servera...??  :dontknow:

robert:

--- Citat: Luka 0101 - 11 Ožujak, 2010, 20:13:09 ---jel moguce da se nesto izgubilo prilikom mjenjanja servera...??  :dontknow:

--- Kraj citata ---
moguće ako je poruka stigla tek nakon backupa baze podataka.

eladio:
nista se nije izgubilo prilikom zadnjeg mjenjanja servera, jer je forum bio u modu za odrzavanje..
sama sigurnost profila ovisi najvise o samom korisniku , jer ovaj forum je na skoro na najvisoj razini po pitanju sigurnosti koliko forum moze biti siguran

Drnda:
bruno.. meni je izbrisano 82 stranice PM-ova
zamisli to!Jesi?OK!... jbg, moguce da si negdje bio online i nisi se odjavio nego samo izasao kao sto ja uvijek radim, a to mi se dogodilo 2 dana nakon sto sam se logirao u jednome kaficu ... jbg kako je ovaj lik bas naletio na forum gdje sam ja bio i izbrisao mi sve pmove a imao sam puno korisnih.. tako da jbg.. life goes on, zamoli da ti posalje ponovno sliku jbg..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju