Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vivacity problem sa strujom, POMOC????
zjzenki:
cao drustvo, novi sam na forumu :hello:
1. forum je extra. ima dosta zanimljivih tema i rasprava. svaka cast :notworthy:
2. imam problem sa svojom vivom. naime, ne radi mi ni jedna lampica na instrument tabli. (ulje, zmigavce, benzin...)
3. e sad da li neko zna dje se nalaze osiguraci za instrument tablu :dontknow: ili neko ima drugo resenje????? mozda nesto drugo ima za ovo resenje neki relej ili... ????
hvala unaprijed :)
Tino22:
Vidim da si novi na forumu..pa dobrodošao :icon_biggrin:
Što se tiče tvog problema, nisi napisao dali ti radi sve ostalo (svjetla, žmigavci itd..) pa prema tome ti je vjerojatno osigurač pregorio.. to prvo provjeri (nalazi ti se u podu pored akumulatora, na mojoj vivi se nalazi tamo) Ako nije do osigurača, onda je problem u nečemu drugome..
Drnda:
to sve ide preko akumulatora, ako je on ok onda pogledaj struju, zar se bez osiguraca uopce moze skut upaliti :icon_scratch: , ja svog nisam mogao....
Tino22:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Ožujak, 2010, 14:19:19 ---to sve ide preko akumulatora, ako je on ok onda pogledaj struju, zar se bez osiguraca uopce moze skut upaliti :icon_scratch: , ja svog nisam mogao....
--- Kraj citata ---
Ni moj ne pali bez osigurača ;D.. ali nije napisao dali može upalit skut, pa sam mislio da mu ne radi zbog osigurača.. ;D
doc-sr150:
pogledaj da ti se nije instrument tabla ištekala...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju