Ostalo > Sportski kutak
RULET
frti:
jednostavnije ti je aparat na kojem igraš pratit
npr,u nas je bija aparat koji je svaki put kad resetiraš igru bili brojevi,manji,manji,manji,veći,manji...
i tako su svi igrali jedno vrime samo stavljaš pare i dobiješ 100% dok nisu svatili vlasnici koji je đir pa aparat resetirali i nanovo programirali
nrg extreme:
--- Citat: frti - 10 Ožujak, 2010, 22:38:43 ---jednostavnije ti je aparat na kojem igraš pratit
npr,u nas je bija aparat koji je svaki put kad resetiraš igru bili brojevi,manji,manji,manji,veći,manji...
i tako su svi igrali jedno vrime samo stavljaš pare i dobiješ 100% dok nisu svatili vlasnici koji je đir pa aparat resetirali i nanovo programirali
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Veća vjerojatnost je da dobije na način koij je objasnio. :toothy12: :toothy12:
cvajko:
--- Citat: frti - 10 Ožujak, 2010, 22:38:43 ---jednostavnije ti je aparat na kojem igraš pratit
--- Kraj citata ---
a dok ja otkrijen koji je to glupi aparat mogu umrit di got uden ima 166 aparata.......
3alfa3:
--- Citat: cvajko - 10 Ožujak, 2010, 22:37:13 ---5-10 god pa kolko onda ti imas godina staza na ruletskin stolovima???
--- Kraj citata ---
U zivotu nisam nikad kockao. Zato nesto i imam :toothy12:
Ali sam 309830439483 puta cuo/vidio ljude koji su se sjetili tako nepogresive kombinacije za dobitak. I pogodi sto? Nitko od njih nije bogat.
Uostalom, probaj tako igrat u Casinu pa vidi kako ce krupije reagirat na takav sistem
cvajko:
--- Citat: n0n4m3 - 10 Ožujak, 2010, 22:37:57 ---daj odjebi od kasina... i ranera ces izgubit ...
NEMA NIKAKVIH KOMBINACIJA ZA DOBIT ... sve je na sricu ..
i nemoj ulagat da se izvlacis .. samo ces se u veca g#vn# uvuc ... zamisli nakon 6-7 ruku ista boja .. 100-200-400-800-1600-3200-6400 -- a toliko para sigurno nemas :toothy12: a da ides 10 - 20 - 40 za to nemaš živaca :toothy12:
--- Kraj citata ---
beko j****u mater triba provat pa sta bude...cini se dobro a?? mozda se samo cini :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju