Ostalo > Sportski kutak

RULET

<< < (4/10) > >>

cvajko:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Ožujak, 2010, 22:44:37 ---U zivotu nisam nikad kockao. Zato nesto i imam  :toothy12:
Ali sam 309830439483 puta cuo/vidio ljude koji su se sjetili tako nepogresive kombinacije za dobitak. I pogodi sto? Nitko od njih nije bogat.
Uostalom, probaj tako igrat u Casinu pa vidi kako ce krupije reagirat na takav sistem

--- Kraj citata ---
a i to sta kazes izletit cu odma cini mi se kad dobijem prvu ruku....al icu i ja sa krupijama tamo

White:

--- Citat: cvajko - 10 Ožujak, 2010, 22:29:13 ---Ovako volim rulet i nemogu mu odolit .....mislim da mi je upravo pala jedna dobra idea na pamet pa bi da daju svoje misljenje stare iskusnjare ko ja koje uvijek i uvijek gube  :headbang: :headbang:dakle pala mi je idea o crno crvenoj kombinaciji : cin uplatis npr. 100 kn igras sve na crveno(dobitak duplo znaci 200) , ako izgubis igras 200 na crveno(dobitak 400) , izgubis jos uvijek si smiren igras 400 na crveno(dobitak 800) izgubis nea veze igras 800 ali sad plus jos 200 na stari iznos(jer je veca vjerojatnost da ce dat crveno)...iako je uvjek 50-50 vjerojatnost al kuzite me.....i tako sve dok ne dobijesi kad dobijes krenes opet sa 100 i tako vrtis vrtis i vrtis dok ne zaradis za novog KTM-a  :toothy10: :headbang:  sta mislite bili vridilo provat???

--- Kraj citata ---

to ti je namješteno...ako češ peglat u kasinu i pogotovo ako je električni namješteno je...sretno :icon_thumright:

n0n4m3:
kad tad tako moze dobit ... ali u nekim kasinima su oklade ogranicene .. neznam tocno na koliko .. i dode taj prag .. i sta onda ?  a znalo se po po 10-15 puta ista boja ponovit

3alfa3:

--- Citat: n0n4m3 - 10 Ožujak, 2010, 22:50:47 ---kad tad tako moze dobit ... ali u nekim kasinima su oklade ogranicene .. neznam tocno na koliko .. i dode taj prag .. i sta onda ?  a znalo se po po 10-15 puta ista boja ponovit

--- Kraj citata ---

Nakon 15 krugova ti je inicijalni unos od 100 kuna narasao na preko 1.000.000kn (milijun, za one kojima je previse nula) + sav onaj novac koji je do tada ulozen (jos toliko)

cvajko:

--- Citat: n0n4m3 - 10 Ožujak, 2010, 22:50:47 ---kad tad tako moze dobit ... ali u nekim kasinima su oklade ogranicene .. neznam tocno na koliko .. i dode taj prag .. i sta onda ?  a znalo se po po 10-15 puta ista boja ponovit

--- Kraj citata ---
a jebat ga najvise sta mi se dogodilo tj sto mi se isprid ociju vrtilo je bilo 16 puta crveno al to san samo jedan put dozivio inace najvise vrti 3-4 puta istu pa okrece

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju