Općenito > Propisi

Skuter po snijegu...

<< < (3/4) > >>

vjeko86:
dobro,znači samo noge na pod i po gasu,jel ja planiram tako nešto včrs dok mi dođe

Raphael da mi pomogne uzgurati skuter uzbrdo, :icon_biggrin:,možda bude i neki video ako budemo raspoloženi,

jeste si zamislili...Jeste? OK!!!

mario_f15:

--- Citat: vjeko86 - 10 Ožujak, 2010, 17:50:39 ---dobro,znači samo noge na pod i po gasu,jel ja planiram tako nešto včrs dok mi dođe

Raphael da mi pomogne uzgurati skuter uzbrdo, :icon_biggrin:,možda bude i neki video ako budemo raspoloženi,

jeste si zamislili...Jeste? OK!!!

--- Kraj citata ---
jesmo ..ok :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2010, 17:31:35 ---lol.. na snijegu noge dole... ajde uci malo... ne drze se noge dole... to isto vozis na zadnjem i klizis nogaa po podu .. :laughing7: :laughing7:
vozi se kao i po suhom...

--- Kraj citata ---

Pa da budem ko dottore padavičar  :toothy12:

Prije par godina dok sam se još po snijegu vozio uzeo sam si neke glatke šuze i po snijegu i ledu je bilo milina. Čak sam ga na mjestima oko 50 vozio. Doduše kotač se valjda 130 vrtel  :toothy12:

Drnda:
aj.. pa ja sam po ledu (snijeg , ali ispod led) vozio i 70, i na zadnjemu malo.. hhaa
meni to bio gust a ljudi u autima gledaju kao u budalu... par puta sam umalo pao, jednom klizio 30 metara hahha, ali na nogi jednoj pa je umalo slomio...

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2010, 18:24:15 ---aj.. pa ja sam po ledu (snijeg , ali ispod led) vozio i 70, i na zadnjemu malo.. hhaa
meni to bio gust a ljudi u autima gledaju kao u budalu... par puta sam umalo pao, jednom klizio 30 metara hahha, ali na nogi jednoj pa je umalo slomio...

--- Kraj citata ---

E, to je znalo bit zaribano, pogotovo kad nisam pazil. Došo sam na grabu a ja na smik. I noga more puknut sam tak.  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju