Općenito > Slike i filmovi o skuterima

crazy motorcycle crashes

<< < (3/4) > >>

White:

--- Citat: Giz - 10 Ožujak, 2010, 17:21:49 ---Skini si sve 4 sezone... Ja sam juče poskidao prvih 8 iz 4te sezone... Ma plakanje koje su to uberbudale.  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Samo, oni su fer i korektni. Ne rade budale iz drugih ljudi, sve što se zbiva, zbiva se između njih na njihovoj farmi. I da, svake sezone mjenjaju farmu jer je kompletnu sravne sa zemljom.  :icon_biggrin: :laughing7:

--- Kraj citata ---

stavio tetejac to na forum prosle god jos i odmah skinuo sve :drunken_smilie: :glasses9:,ono kad su snowboard sa bubom radili bilo najjače :laughing6:

cosa_wp:
ludi su ludi gdje to ima to za skinuti i kako se tocno zove?

Giz:
Imaš po torentima... "The Dudesons" se zove serija.  :icon_thumright:

devil_ma-yela:

--- Citat: VUKI  TPH - 09 Ožujak, 2010, 22:37:45 ---http://bikerpunks.com/mediaviewer/2421/bad-day-for-the-attention-whore.html              .....  :trespaf:            kako se lomi  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

nije mi jasno zašto uvijek seljačine imaju dobre motore!  :dontknow:

a ovo The Dudesons i Jackass, dečki stvarno nisu normalni...  :drunken_smilie:

te-te-ac:
da ..bilo je na forumu to vec ko sto White kaze .. al ono.. nevolite me pa nepratite moje postove..  ::) :toothy12:

--- Citat: devil_ma-yela - 10 Ožujak, 2010, 18:29:18 ---nije mi jasno zašto uvijek seljačine imaju dobre motore!  :dontknow:

--- Kraj citata ---

lol .. lik je seljak  ::) .. profesionalni stunter iz mađe.. BECMAN ..sponzor KTM .. da seljak..  ::)  :happy8:

pogledao sve od njih sto se dalo pogledat .. i opcenito te đekes furke .. od steve-o do bama pa do nekih ne tako popularnih ..  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju