Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Stage 6 Iglicasti ?!

<< < (3/5) > >>

doritos:
radje ti kolega ako stavljas novi kit i sve onda stavi i iglicasti, nemoj tak delati, vjeruj mi...ak sve stavljas novo onda stavi i iglicasti ako si vec tolko para utuko, nemoj stediti na jednom od najbitnijeg detalja -novi iglicasti i bok, bar ja tako radim a sad kako ti oces :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: doritos - 09 Ožujak, 2010, 20:16:08 ---radje ti kolega ako stavljas novi kit i sve onda stavi i iglicasti, nemoj tak delati, vjeruj mi...ak sve stavljas novo onda stavi i iglicasti ako si vec tolko para utuko, nemoj stediti na jednom od najbitnijeg detalja -novi iglicasti i bok, bar ja tako radim a sad kako ti oces :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Tak i ja kažem, nismo tolko bogati da kupujemo jeftine stvari  :laughing7:

Ali definitivno se ne smije šparati na ključnim stvarima kao što je igličasti. Bolje da kupiš pohabani auspuh i staro kvačilo nego igličasti za 7 kuna  :angry7:

Rossi:
ma ok uzet cu nov i gotovo :D

doritos:

--- Citat: dhorvat - 09 Ožujak, 2010, 20:19:40 ---Tak i ja kažem, nismo tolko bogati da kupujemo jeftine stvari  :laughing7:

Ali definitivno se ne smije šparati na ključnim stvarima kao što je igličasti. Bolje da kupiš pohabani auspuh i staro kvačilo nego igličasti za 7 kuna  :angry7:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

doritos:

--- Citat: Rossi - 09 Ožujak, 2010, 20:23:44 ---ma ok uzet cu nov i gotovo :D

--- Kraj citata ---

bravo!!! :notworthy:

pametna odluka jebate :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju