Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stage 6 Iglicasti ?!
doritos:
radje ti kolega ako stavljas novi kit i sve onda stavi i iglicasti, nemoj tak delati, vjeruj mi...ak sve stavljas novo onda stavi i iglicasti ako si vec tolko para utuko, nemoj stediti na jednom od najbitnijeg detalja -novi iglicasti i bok, bar ja tako radim a sad kako ti oces :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: doritos - 09 Ožujak, 2010, 20:16:08 ---radje ti kolega ako stavljas novi kit i sve onda stavi i iglicasti, nemoj tak delati, vjeruj mi...ak sve stavljas novo onda stavi i iglicasti ako si vec tolko para utuko, nemoj stediti na jednom od najbitnijeg detalja -novi iglicasti i bok, bar ja tako radim a sad kako ti oces :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tak i ja kažem, nismo tolko bogati da kupujemo jeftine stvari :laughing7:
Ali definitivno se ne smije šparati na ključnim stvarima kao što je igličasti. Bolje da kupiš pohabani auspuh i staro kvačilo nego igličasti za 7 kuna :angry7:
Rossi:
ma ok uzet cu nov i gotovo :D
doritos:
--- Citat: dhorvat - 09 Ožujak, 2010, 20:19:40 ---Tak i ja kažem, nismo tolko bogati da kupujemo jeftine stvari :laughing7:
Ali definitivno se ne smije šparati na ključnim stvarima kao što je igličasti. Bolje da kupiš pohabani auspuh i staro kvačilo nego igličasti za 7 kuna :angry7:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
doritos:
--- Citat: Rossi - 09 Ožujak, 2010, 20:23:44 ---ma ok uzet cu nov i gotovo :D
--- Kraj citata ---
bravo!!! :notworthy:
pametna odluka jebate :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju