Tehnički kutak > Tuning skutera

setup skutera

(1/3) > >>

jetforce 24:
trebam pomoć oko djelova stavljam zx na motor pa me zanima što još stavit da to nečemu liči i da iz motora daje maximum

ivanm:
rolice odgovarajuće mase (lakše za gram do 2), nešto veću diznu i tvrđe federe na kvačilo..

_r0bi_:

--- Citat: jetforce 24 - 09 Ožujak, 2010, 16:51:56 ---trebam pomoć oko djelova stavljam zx na motor pa me zanima što još stavit da to nečemu liči i da iz motora daje maximum

--- Kraj citata ---

...gle ovak...znaci stavljas zx-a...ak imas njegove oprugice kvacila(crvene)stavi njih...a ako ne ja sam jedno vrijeme vozio i s crnim iz malossijevog pakovanja i bilo je ok.... :icon_thumright:
...centralnu oprugu nemoj dirat ostavi oriđiđi....ni slucajno ne bijelu.... :sad3:
...sto se rolnica tice mislim da sam gore imo 5.3...(sad je gore multivar tak da su ove5.3 lagane) :laughing7:
...dizna 64(bez limica u karbu i malossijev filter u air box)..... :frajer:

jetforce 24:
mođeš malo pojasnik kakav limić u karbu

x-plorer:

--- Citat: _r0bi_ - 10 Ožujak, 2010, 15:20:23 ---...gle ovak...znaci stavljas zx-a...ak imas njegove oprugice kvacila(crvene)stavi njih...a ako ne ja sam jedno vrijeme vozio i s crnim iz malossijevog pakovanja i bilo je ok.... :icon_thumright:
...centralnu oprugu nemoj dirat ostavi oriđiđi....ni slucajno ne bijelu.... :sad3:
...sto se rolnica tice mislim da sam gore imo 5.3...(sad je gore multivar tak da su ove5.3 lagane) :laughing7:
...dizna 64(bez limica u karbu i malossijev filter u air box)..... :frajer:

--- Kraj citata ---

zasto crvene federe na ovaj setup...pomeni mu ne trebaju crveni...ako hoces nesto kemijat stavi lakse role,dugni iglu u karbu za jedan zub a ako oces gljivu stavi nju i niesto vecu diznu i to ima da leti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju