Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Karting staza u Splitu

<< < (11/21) > >>

Tiho:

--- Citat: SRAD - 18 Svibanj, 2010, 03:17:42 ---U Radošiću postoji ogromni parking na kojem se može dobro voziti i trenirati, vozili smo se u par navrata i ujedno je sigurno, inače taj parking ima funkciju kod održavanja auto utrke na Malačkoj.

--- Kraj citata ---

Parking i nije toliko ogroman,neznan zašto si to napisa.Dobro se baš i nemoš vozit jer je asvalt ispisan sa piturom.A i di je sigurnost??Oko parkinga kamenja itd.,ko produži neće se dobro provest.Tako da ekipa slobodno zaboravite na tu lokaciju.Ko mi neviruje nek otiđe sam i uvjeri se.
Taj parking služi ka boks za aute za vrime brdske trke.

Tiho:

--- Citat: ante_f18 - 18 Svibanj, 2010, 21:28:29 ---ima i u dugom ratu na tehnickom veliki parking,ka di AK ONEUM OMIŠ ima treninge sa autima i to....dobar i velik prostor samo se triba jos malo sredit i dovest u red...novi asvalt i sve to,i to je vec rjeseno sa opcinom i moc ce se cesto tu dolazit.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Super!!!!!! Moramo doć jednu nedilju povirit.

n0n4m3:

--- Citat: SRAD - 18 Svibanj, 2010, 03:17:42 ---Od ove staze nažalost nema budućnosti, a ujedno je i previše opasna. Treba barem naći neki ogromni napušteni parking ili asvaltirani dio i tamo poslagati čunjeve i gume.
U Radošiću postoji ogromni parking na kojem se može dobro voziti i trenirati, vozili smo se u par navrata i ujedno je sigurno, inače taj parking ima funkciju kod održavanja auto utrke na Malačkoj.

--- Kraj citata ---

zasto nema buducnosti .. opasna je .. ali bar je staza vec tamo i napravljena .. a ne ove parkinge i tako nesto .. to mozes napravit od guma i tako to .. pa opet micat i sve ..
ovu stazu malo sredit , one stine i ogradu rjesit .. nece nikad bit to za neke trke .. ali ovako za diric napravit tu i tamo odlicno

SRAD:

--- Citat: Tiho - 18 Svibanj, 2010, 21:51:54 ---Parking i nije toliko ogroman,neznan zašto si to napisa.Dobro se baš i nemoš vozit jer je asvalt ispisan sa piturom.A i di je sigurnost??Oko parkinga kamenja itd.,ko produži neće se dobro provest.Tako da ekipa slobodno zaboravite na tu lokaciju.Ko mi neviruje nek otiđe sam i uvjeri se.
Taj parking služi ka boks za aute za vrime brdske trke.

--- Kraj citata ---

Tiho ti voziš supermoto i nije baš namjenjen za teže i snažne motore, inače tamo smo se vozili ti i ja sa 180-icama,  stazu smo oblikovali sa čunjevima i gumama tako da ne postoji dugih pravaca gdje se treba snažno kočiti za ući u zavoj...

SRAD:

--- Citat: n0n4m3 - 18 Svibanj, 2010, 22:02:02 ---zasto nema buducnosti .. opasna je .. ali bar je staza vec tamo i napravljena .. a ne ove parkinge i tako nesto .. to mozes napravit od guma i tako to .. pa opet micat i sve ..
ovu stazu malo sredit , one stine i ogradu rjesit .. nece nikad bit to za neke trke .. ali ovako za diric napravit tu i tamo odlicno

--- Kraj citata ---

U par navrata sam bio tamo i tvrdim isto kao i prijatelj koji je 97-98 vozio trke na toj stazi, po pitanju sigurnosti na toj stazi bi se mogli voziti mini-bike i najsporiji kartinzi, sve ostalo je preopasno jer ne postoje izletne zone...veliki parking je puno sigurniji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju