Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Karting staza u Splitu

<< < (2/21) > >>

SRAD:
Izgleda da se u Dalmaciji ipak nešto dešava po pitanju staze. Pored Zadra se gradi nova staza koja bi uskoro trebala biti gotova :icon_thumright:

Više detalja na ovom linku

http://phsupermoto.com/forum/index.php?topic=4050.0

cvajko:
još malo i otvara se škverska staza......ide sve po planu  :headbang:

n0n4m3:

--- Citat: duje87 - 09 Ožujak, 2010, 18:42:52 ---vozali smo se mi prije na karting stazi gore na skverskoj dok nan je jedan dan nisu zatrpali,pa smo dosli i odtrpali je,pa su donili nekoliko kamiona žala,pa se nije dalo vise nista ucinit..a namjean one kartinge staze je,da se ona kucica koristi za izradu ograda..a to se moze bilo di radit..cak smo dosli i u kontakt sa vlasnikon parcele,pa nas je uredno otpilia..

--- Kraj citata ---

vidim da si se vec raspitiva ??
ko je vlasnik parcele ? tamo onaj radi ograde ST stil je firma... jeli ona i vlasnik ili ?  tamo ima samo par kuca s desne strane odma kad dolazis ..

danas smo napravili dir po stazi .. pješke .. zatrpana je samo na 2 mista ... u 3-4 ure se to da maknit .. samo sta je cila zaspustena .. tribalo bi puno vise za ono sredit ..

cvajko:
ma kupujen sve ono....otvaran stazu uskoro i kafic na njoj.....duje otvorit ce se i servis odma tamo dog cemo se nesto ...udrit koju kombinaciju  :toothy9:

n0n4m3:
ovako to izgleda iz svemira :D

ova dva smeđa mjesta su natrpana , a ova dva crvena su stijene velike

nekad je to bilo ovako ... mislim davne 97/98  ..

malo poslije je to ovako doslo ...

pa je onda valjda nasulo .. pa se jos vise zapustila ..

ovdje se vidi u desnom kutu dole ta stijena i na livoj strani slike tih par kuca

to je isto prije par godina bilo .. a slika sam i par slika danas .. pa nek se uploada pa i njih stavim .. jos koju godinu ovako i staza se nece vidit koliko je zaraslo sve  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju