Ostalo > Svijet računala i mobitela

preporuka pc igara

<< < (14/16) > >>

speed:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 04 Travanj, 2010, 01:13:46 ---krvi ti kako nastimat mis na ovome bad company 2? zableso se gore i moze samo desno ic lol

--- Kraj citata ---
ja sam ga instalirao prije mjesec dana,igrica je boli glava ali steka mi i nisam je vise igrao :binkybaby:

marko_AeRoX:

--- Citat: speed - 04 Travanj, 2010, 03:42:16 ---ja sam ga instalirao prije mjesec dana,igrica je boli glava ali steka mi i nisam je vise igrao :binkybaby:

--- Kraj citata ---
ja nabrijan na to do bola... prejebenooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... nema zesceg kad s bazukom pol kuce razneses, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :binkybaby:

..::IVKULJA::..:
odem u kontrole i sve je u redu namjesteno,standardno AWSD za upravljanje,medjutim moze samo lijevo i nazad.. a na misu samo pogled gore i lijevo..ovo mi se prvi put u zivotu dogodilo

marko_AeRoX:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 04 Travanj, 2010, 15:03:35 ---odem u kontrole i sve je u redu namjesteno,standardno AWSD za upravljanje,medjutim moze samo lijevo i nazad.. a na misu samo pogled gore i lijevo..ovo mi se prvi put u zivotu dogodilo

--- Kraj citata ---

na battlefield? meni radi normalno... btw, razocarao sam se... nakon samo par sati igre, presel sam igru...  :(

walkay:
Merto 2033 - FPS! Odlicna igrica!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju